Iarnă timpurie în America: Peste 40 de state, lovite de viscol VIDEO

Publicat: Marţi, 11 Noiembrie 2014 11:29 // Actualizat: Marţi, 11 Noiembrie 2014 11:29 // Sursa: romaniatv.net

Peste 40 de state americane sunt lovite de viscol, ninsori puternice şi temperaturi scăzute. Potrivit presei americane, peste 200 de milioane de oameni sunt afectaţi de vremea extremă.

Zeci de state americane se confruntă cu ninsori puternice, dar şi cu temperaturi extrem de scăzute. Aproximativ 200 de milioane de oameni sunt afectaţi de furtuna de zăpadă, potrivit presei americane.

Statele Unite înfruntă prima furtună din sezonul rece, după ce un vortex polar venit din nord pune stăpânire pe majoritatea statelor. Astfel, iarna loveşte cu câteva săptămâni mai devreme decât era prognozat. În unele zone, temperaturile au scăzut cu 20 de grade Celsius în doar câteva ore.

În Minnesotta, drumurile au fost acoperite de un strat gros de zăpadă, ceea ce a dus la producerea a numai puţin de 600 de accidente. Ninsorile abundente au dus la producerea unui accident în lanţ, în care au fost implicate 16 vehicule.

Şi în Montana şi Michigan, ninsorile au început deja. Autorităţile au emis avertizări, iar peste 100 de şcoli au fost închise.

Veştile meteorologilor nu sunt deloc bune. Viscolul va dura până la sfârşitul săptâmânii, timp în care aproape 40 de state vor fi acoperite de zăpadă.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
iarna 2014 iarnă SUA iarna timpurie sua ninsori puternice SUA viscol SUA
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 nov 18:20
...puternice şi temperaturi scăzute. Potrivit presei americane, peste 200 de milioane de oameni sunt afectaţi de vremea extremă. Citește mai departe…

...
11 nov 11:34
...puternice şi temperaturi scăzute. Potrivit presei americane, peste 200 de milioane de oameni sunt afectaţi de vremea extremă. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.7315
RON
21 Jul
noapte 18 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H