Iată ce se întâmplă dacă pui o căpăţână de usturoi, duminica, în cuptor

Oferă-ţi chiar acum o săptămână plină de prânzuri gustoase. Urmează sfatul nostru: trebuie doar să pui la cuptor o căpâţână de usturoi încă de duminică, iar toată săptămâna viitoare va fi mai uşoară.

07 oct. 2015, 12:21
Iată ce se întâmplă dacă pui o căpăţână de usturoi, duminica, în cuptor

Usturoiul copt este la mare căutare. Acesta este adeseori promovat ca fiind un ingredient care sporeşte aroma unei reţete, însă chiar şi aşa, ai nevoie doar de o jumătate de oră pentru a-l găti. Cu alte cuvinte, asta înseamnă o jumătate de oră în care stomacul tău tânjeşte după mâncare, după o zi plină de evenimente la birou.

Un banal aliment rezolvă problema căderii părului. Despre ce este vorba

Cine are chef de aşa ceva în timpul săptămânii? Din fericire, PREPARATUL ACESTA PE BAZĂ DE USTUROI nu putea fi mai simplu de atât: se taie partea de sus a unei căpăţâni întregi de usturoi (necurăţate) şi zona expusă se unge cu puţin ulei de măsline, înainte de a împacheta usturoiul în folie de aluminiu.

Coace-l în cuptor la 200 de grade Celsius, timp de aproximativ 35-40 de minute, sau până când observi că poţi să storci usturoiul din coajă, ca pe o pastă. Această pastă de usturoi poate fi depozitată în frigiderul tău până la aproape 2 săptămâni.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.