Iată cum luna în care s-a născut copilul îi influenţează caracterul. Mă tot gândeam de ce al meu, născut în ianuarie, este nechibzuit

Nașterea copilului este un eveniment unic. Însă nici părinții, nici copiii nu îi alegem. Acești omuleți vin pe lume având deja un anumit caracter, iar formarea personalității are loc din primele clipe ale vieții. Cu siguranță este destul de greu să spunem cum va fi caracterul copilului.

27 oct. 2018, 07:40
Iată cum luna în care s-a născut copilul îi influenţează caracterul. Mă tot gândeam de ce al meu, născut în ianuarie, este nechibzuit

Mulți părinți sunt convinși că caracterul copilului depinde direct de luna în care s-au născut. Mai mult, cei născuți în martie sunt încăpăținați, iar cei din ianuarie sunt maturi nu după ani. Este greu de explicat științific, însă este și aici un adevăr.

Echipa noastră vă propune să determinați caracterul copilului în funcție de luna în care s-a născut, deoarece această informație utilă vă va ajuta să înțelegeți mai bine pe copilul dvs. Poate el nu este vinovat că este nechibzuit…

Citeşte şi 4 sfaturi salvatoare pentru a învăţa copiii bunele maniere

Caracterul copilului

1. Ianuarie

Copiii născuți în ianuarie de obicei arată mai maturi decât vârsta pe care o au de fapt. Acest lucru se datorează seriozității și responsabilității lor. Majoritatea preferă să facă temele de acasă, în loc să se joace cu prietenii în curte.

Acești copii sunt foarte ambițioși și practici, dar le este dificil să-și expună sentimentele și emoțiile. Pot fi ușor jigniți și vor avea nevoie de mai mult timp să-și revină după ce au suferit.

2. Februarie

Copiii născuți în februarie sunt cei mai creativi. Sunt originali, veseli, fericiți. Cei din februarie învață repede și absorb foarte ușor diferite informații. Totodată, nu le place să fie în centrul atenției, de aceea pot petrece mult timp în singurătate.

Nativilor din februarie nu le place când sunt limitați în ceva, de aceea deseori se pot revolta. Dacă copilul dvs. vă pare indiferent, nu vă grăbiți să faceți concluzii pripite. În adâncul sufletului el este profund afectat de ceea ce se întâmplă în jur, pur și simplu îi este mai greu să se exprime.

3. Martie

Copiii născuți în martie, deseori își creează lumea lor fantastică, ascunzându-se de zgomote și monștri inventați. Copiii născuți în martie sunt empatici și generoși, preferă să aibă grijă de ceilalți, uitând de propriile interese. Acești copii sunt adesea timizi.

Sub influența emoțiilor negative sau a situațiilor neplăcute, copiii pot fi foarte sensibili și iritabili, deci părinții trebuie să aibă grijă de sănătatea mintală a copilului lor născut în martie.

4. Aprilie

Copiilor născuți în aprilie le plac tot felul de experimente, sunt foarte aventuroși, le place să-și asume riscuri și de multe ori se transformă în niște copilași ciudați necontrolați.

Cu copilul născut în aprilie, cu siguranță, nu vă veți plictisi, dar nici nu vă veți odihni. Energia lor este suficientă pentru zece, iar vorbitul lor în continuu poate să vă înnebunească. Sunt foarte energici, bine determinați și încrezători. Principalul lucru este să direcționați energia lor corect.

5. Mai

Copiii născuți în mai sunt foarte practici și organizați. Ei sunt consecutivi și grijulii. Ei își ating ușor scopurile. Nativii din mai se țin de cuvânt.

Ei sunt sinceri cu cei apropiați și niciodată nu vor refuza să-și îndeplinească propriile obligații. Acești copii pot fi ușor răniți, dar și se liniștesc repede. Vor începe să câștige bani de la vârstă fragedă.

6. Iunie

Cu un copil născut în iunie viața va fi fascinantă, deoarece acest omuleț are o minte atât de ageră încât mulți adulți rămân uimiți atunci când discută cu ei. Ei își exprimă foarte ușor gândurile atât verbal, cât și scris.

Ei nu pot sta mult timp în același loc și nici să se concentreze asupra vreunui lucru, deoarece pe ei îi interesează absolut totul. Din copiii născuți în iunie cresc cei mai talentați actori.

7. Iulie

Copiii născuți în iulie sunt foarte sensibili și empatici. Nu vă mirați dacă copilul dvs. va aduce acasă toate pisicuțele și câinii flămânzi și fără stăpân. Pur și simplu el nu poate altfel. Acești copii își iubesc foarte mult familia și este gata la orice pentru cei apropiați.

Trăsăturile sale de caracter îl fac inventiv, foarte scrupulos și asiduu. Ei au stări schimbătoare care pot duce la stări de depresie. Atrageți mai multă atenție copilului și el cu siguranță va fi cel mai fericit!

8. August

Acești copii independenți și cu o voință puternică iubesc să fie în centrul atenției, iubesc să fie răsfățați în orice fel. Ei au încredere în părinții lor, dar solicită aceeași atitudine față de ei înșiși. Lăudați-i mai des și prețuiți acest copil, și atunci el va manifesta dragoste și respect față de dvs.

9. Septembrie

Sunt niște perfecționiști înnăscuți. Copiii născuți în septembrie sunt foarte autocritici, pretențioși și pot adesea să se lupte până la extreme. Sunt foarte grijulii, întotdeauna gata să-i ajute pe bătrâni și animalele fără adăpost. Ei sunt cu adevărat fericiți când pot să-i ajute cât de puțin pe cei nevoiași.

Le plac mult călătoriile și să exploreze lumea din jur. Ei caută să rezolve probleme complexe, iar pentru atingerea scopurilor sunt adesea prea încăpățânați.

10. Octombrie

Copiii născuți în octombrie sunt niște modești, amabili și mereu interesanți în discuții. Acești diplomați curajoși au întotdeauna propria opinie de neclintit. Le place arta și apreciază frumusețea. Acești copii nu se vor preface niciodată.

11. Noiembrie

Copiii născuți în noiembrie sunt detectivi înnăscuți. Ei descoperă esența lucrurilor foarte repede, sunt foarte pasionați de ghicitori și jocurile de inteligență. Acești copii sunt intrinseci și independenți, iar dacă sunt prea supărați, se vor răzbuna fără ezitare.

Au o sănătate fizică și psihică excelentă. Dacă doresc, pot obține tot ce îți doresc. Periculoși, dar în același timp fermecători, ei întotdeauna se evidențiază din mulțime.

12. Decembrie

Copiii ambițioși, inteligenți și optimiști din decembrie trăiesc în lumea lor de basm. Sunt generoși, loiali și îi atrag pe străini. Acestor copii le place să învețe și să mențină întotdeauna relațiile frumoase cu profesorii.

Copiilor născuți în decembrie, le place să vorbească despre planurile de viitor, să călătorească și să cunoască oameni noi. Uneori sunt foarte capricioși, dacă nu obțin cel mai bun.

Sunteți de acord că luna în care s-a născut influențează caracterul copilului?

Post