Iata cum o poţi desena pe Hello Kitty pe unghii

Hello Kitty este unul dintre cele mai indragite personaje fictive pe care il regasim pe fel de fel de produse pentru fete in intreaga lume. Astazi va aratam cum puteti sa o aveti pe Hello Kitty pe unghiile voastre. Este una dintre cele mai simple manichiuri. Pentru realizarea acesteia avem nevoie de: nail art negru, galben, rosu si lac incolor.

17 oct. 2014, 06:24
Iata cum o poţi desena pe Hello Kitty pe unghii

De la bun inceput trebuie sa precizam ca pentru a desena pisicuta mai intai trebuie sa va faceti o manichiura french clasica, cu partea alba putin mai lata. Va sfatuim ca desenul sa il faceti doar pe degetele inelare, ca sa fie mai bine scos in evidenta dar il puteti realiza pe fiecare unghie, totul depinde de gust.

In centrul unghiei de la degetul inelar cu nail art galben desenam o bulina care reprezinta nasul. Apoi cu negru, de o parte si de alta a nasului, trasam ochii si la marginile unghiei, atat in dreapta cat si in stanga,  desenam cate trei liniute orizontale care reprezinta mustatile. Incepem lucru la fundita: in partea stanga a unghiei la marginea alba a manichiurii french cu nail art rosu desenam mai intai  o bulinuta, apoi la o mica distanta de bulina tragem o liniuta  verticala dupa care trasam un mic triunghi cu varful la bulina si il coloram. Repetam desenul si in partea opusa.

Continuarea si VIDEO pe Lyla.ro