Iată cum să te pensezi în funcţie de forma feţei

Forma sprâncenelor nu ar trebui aleasă în funcţie de tendinţe şi preferinţe, ci în funcţie de forma feţei tale - Iată cum alegi cea mai potrivită formă!

08 oct. 2015, 09:41
Iată cum să te pensezi în funcţie de forma feţei

Sprâncenele sunt un element extrem de important atunci când vorbim despre tehnici de înfrumuseţare. Acestea încadrează chipul şi pot schimba întreaga fizionomie. Aşadar, forma sprâncenelor ar trebui aleasă cu mare atenţie.

AI FAŢA ROTUNDĂ? Sprâncenele cu colţ sunt cele mai potrivite pentru tine. De asemenea, în cazul tău este foarte important ca sprâncenele să fie întotdeauna tunse la linie.

FAŢA OVALĂ este cea mai permisivă la capitolul formei sprâncenelor întrucât aproape orice formă te avantajează. Poţi alege sprâncene groase, subţiri, cu colţ sau arcuite… îţi va sta bine oricum!

Cum să obţii sprâncene perfecte

FEMEILE CU FAŢA ÎN FORMĂ DE INIMĂ trebuie să fie extrem de vigilente atunci când se pensează. Întrucât toată atenţia este îndreptată către frunte, deci către sprâncene, femeile nu au voie sa dea greş pentru că nici măcar o greşeală minoră nu va trece neobservată. Cel mai bine ar fi să păstrezi linia naturală a sprâncenelor, fără să pensezi prea mult. De asemenea, e indicat să nu foloseşti fard sau creion pentru accentuarea sprâncenelor întrucât nu te avantajează.

FAŢA ALUNGITĂ este destul de comună iar cele mai multe femei fac greşeala de a îşi lăsa sprâncenele prea groase, însă asta nu face decât să alungească şi mai tare chipul. Mai degrabă, ar trebui să corectezi, prin machiaj, sprâncenele, făcându-le mai lungi.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.