Iată de ce TREBUIE să te laşi de fumat

Potrivit datelor statistice, mai mult de jumătate din fumători își doresc să se lase de fumat. Unii dintre ei duc insă lipsa unei motivații suplimentare. Cu toții însă cunoaștem cum stau lucrurile într-adevăr: fumatul este una dintre cele mai ușor de prevenit cauze ale morții premature.

26 mart. 2014, 07:14
Iată de ce TREBUIE să te laşi de fumat

Renuntand acum la fumat, iti poti scadea considerabil sansele pe termen lung de a te imbolnavi de cancer la plamani, atacuri cerebrale si afectiuni ale sistemului cardio vascular. Sunt insa o multime de motivatii care au un caracter imediat si care in 20 de minute te vor face sa te simti alt om. In plus, tensiunea arteriala iti va scadea imediat, la fel si ritmul batailor inimii.

1.De dragul animalelor

Daca ai un animal in casa, renunta la fumat macar de dragul sau. Potrivit studiilor, aceste animale, supuse fumului de tigara, au sanse extrem de mari sa se imbolnaveasca de cancer si alte probleme respiratorii. Asadar, cu prima ocazie in care pisica ti se cuibareste in brate torcand, gandeste-te serios la toate aceste probleme pe care i le-ai putea cauza fara voie.

2.De dragul banilor

Mai ai nevoie de motivatii? Ce spui despre bani? Tigarile sunt din ce in ce mai scumpe si tot mai multi bani se duc pe acest viciu nesanatos. Incearca numai sa calculezi cati bani dai lunar pe tigari si incearca sa iti imaginezi ce altceva ai putea face cu aceasta suma. Nu e asa ca iti vine sa te lasi?

Citeşte continuarea pe Lyla.ro


loading...