IBM caută sute de români să-i angajeze în Polonia

Posturile sunt disponibile pentru tinerii IT-işti români dispuşi să locuiască în Wroclaw. Salariile pornesc de la 1.000 de euro.

13 feb. 2012, 10:49
IBM caută sute de români să-i angajeze în Polonia

Gigantul IT caută sute de tineri români specializaţi în IT pentru noul său centru de distribuţie din Wroclaw Polonia. Printre posturile anunţate deja se numără Disaster Recovery Coordinator, Unix/Wintel Systems Administrator, Maximo Technology Engineer, Middleware Engineering Specialist sau ECM Infrastructure Specialist. Salariile pornesc de la minimum 1.000 de euro.

„Sunt sute de posturi disponibile pentru centrul din Polonia. Este vorba de un proiect de recrutare ce se va derula pe parcursul unui an la nivelul Manpower Global. Se caută specialişti în IT, tineri, energici, cu putere de muncă, dispuşi să se relocheze. Pentru majoritatea poziţiilor, candidaţii trebuie să aibă vaste cunoştinţe de limba engleză, dar sunt şi câteva posturi pentru vorbitorii de germană şi franceză”, a declarat pentru #rtv.net# Eliza Nechifor, marketing and communication coordinator în cadrul Manpower România, compania care recrutează pentru IBM.

Potrivit acesteia, românii sunt foarte căutaţi pentru asemenea poziţii pentru că sunt inteligenţi, capabili şi dornici să se relocheze.

Centrul IBM din Wroclaw este operaţional din septembrie 2010 şi este al doilea cel mai mare centru de distribuţie-servicii tehnologice dintre cele peste 20 pe care le mai deţine gigantul IT. Din Polonia, compania va oferi suport tehnic clienţilor strategici care apelează la outsourcing pentru servicii de operare sisteme servere, servicii de securitate, mentenanţă sau monitorizare software şi hardware.

Mai multe detalii despre posturile disponibile găsiţi aici