Ibrahimovic a lovit mingea pentru prima oară, după operaţie: „Leii nu sunt ca oamenii!” VIDEO

Zlatan Ibrahimovic a lovit pentru prima oară o minge după ce a suferit o operație la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept.

01 iun. 2017, 08:37
Ibrahimovic a lovit mingea pentru prima oară, după operaţie: „Leii nu sunt ca oamenii!” VIDEO

Ibrahimovic (35 ani) şi-a intensificat recuperarea după accidentarea suferită în meciul cu Anderlecht din sferturile de finală ale Europa League. Operat la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept în SUA, la Pittsburgh, de Freddie Fu, un specialist de renume mondial în chirurgia ortopedică și medicina sportivă, Ibrahimovic a putut păși chiar fără ajutorul cârjilor, după finala Europa League câștigată de Manchester United cu 2-0 la Stockholm, în fața lui Ajax.

Citeşte şi „Rămâi la United şi ţi-o dau pe nevastă-mea”. Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic este GENIALĂ

Deși se preconiza că va lipsi de pe teren mai multe luni și că va reveni de abia în ianuarie 2018, suedezul a lovit o minge pentru prima dată de când s-a accidentat. El a postat pe contul său personal de Instagram un filmuleț în care lovește mingea cu ambele picioare pentru prima dată în ultimele șase săptămâni. Din postare nu a lipsit nici mesajul suedezului: „Atingerea nu va dispărea niciodată. Leii nu se recuperează precum oamenii”.

 

The touch will never disappear. Lions dont recover like humans. @azsportswear #itsnotaboutthegear

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) onMay 31, 2017 at 11:15am PDT