Ibrahimovic, două veşti triste într-o zi: a fost suspedat de UEFA, iar un jucător a râs de nasul său

Ibrahimovic a marcat ambele goluri în meciul de Cupa Franţei pe care PSG l-a câştigat cu 2-0 în faţa lui Olympique Marseille, însă a fost ironizat de unul dintre adversari, în timpul primei reprize. Deranjat că a fost lovit cu cotul, Joey Barton a avut o dispută verbală cu atacantul suedez şi a râs de mărimea nasului acestuia.

27 feb. 2013, 21:50
Ibrahimovic, două veşti triste într-o zi: a fost suspedat de UEFA, iar un jucător a râs de nasul său

Puţini sunt fotbaliştii care au curaj să-l înfrunte pe Zlatan Ibrahimovic. Suedezul este recunoscut pentru agresivitatea sa, atât în teren cât şi în afara lui, însă miercuri seara, la meciul din Cupa Franţei, cu Olympique Marseille a dat peste un adversar pe măsură. Joey Barton este „băiatul rău” al fotbalului englez, arestat în mai multe rânduri în ţara natală, printre altele pentru că a stins o ţigară în ochiul unui junior de la Manchester City sau pentru tentativă de omor asupra unui taximetrist.

Miercuri seara, el a avut un schimb dur de replici cu Ibrahimovic, căruia i-a reproşat că l-a lovit cu cotul la un duel aerian, după care nu s-a putut abţine şi l-a ironozat pe suedez, pentru mărimea nasului. Gesturile sale sunt elocvente, ele fiind însoţite şi de strigătele lui Barton către Ibrahimovici. „Năsosule! Năsosule”, i-a tot repetat Barton suedezului.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a UEFA l-a suspendat pentru două meciuri în cupele europene, în urma cartonaşului roşu primit în meciul cu Valencia, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul suedez va absenta astfel în returul cu Valencia, din 6 martie, iar în cazul în care PSG se va califica, Ibrahimovici va rata şi prima manşă din sferturile de finală. Ibrahimovici a fost eliminat după un fault intenţionat, în ultimele minute ale meciului de la Valencia, câştigat de PSG cu scorul de 2-1.

Vezi aici gestul lui Joey Barton la adresa lui Ibrahimovici