Ibrahimovic trage bine şi cu arma. A împuşcat dintr-un foc un elan de 500 kg

Zlatan Ibrahimovic face să se vorbească din nou despre el, de această dată în plan extra-sportiv. Reîntors în Suedia, pentru a-şi petrece sărbătorile de sfârşit de an, atacantul lui PSG s-a delectat cu una dintre marile sale pasiuni, vânătoarea.

30 dec. 2014, 12:57

Zlatan Ibrahimovic a mers la vânătoare în pădurile Suediei şi nu s-a întors acasă cu mâna goală. presa suedeză relatează că „Ibra” a reuşit să împuşte dintr-un singur foc, direct în inimă, un elan a cărui greutate era de 500 kg.

„Trofeul” lui Ibrahimovic l-a impresionat până şi pe secretarul general al Asociaţiei Suedeze a Vânătorilor, Bo Skold, care a recunoscut că nu a împuşcat până acum un exemplar de asemenea mărime.

Zlatan Ibrahimovic nu şi-a ascuns niciodată pasiunea sa pentru vânătoare, iar un clip publicitar pentru Volvo, în care este actor principal, a stârnit indignare, după ce a luat în bătaia puştii un cerb, care s-a retras din raza sa vizuală în ultimul moment.

Camilla Björkbom, preşedinta Asociaţiei pentru Drepturile Animalelor din Suedia, a comentat şi ea în termeni critici ultima „ispravă” a lui Zlatan. „Întotdeauna este o problemă când oamenii clebri fac astfel de lucruri, deoarece dau impresia că sprijină astfel de activităţi”, a spus ea.

Ibrahimovic în reclama la Volvo: