ATAC RASIST. Un austriac le cere ŢIGANILOR şi ROMÂNILOR să PLECE din ţară în 24 de ore VIDEO

Un austriac le cere românilor şi ţiganilor să părăsească Austria în 24 de ore, într-un clip postat ca replică la campania umanitară Provocarea Găleţii cu Gheaţă.

08 sept. 2014, 06:50
ATAC RASIST. Un austriac le cere ŢIGANILOR şi ROMÂNILOR să PLECE din ţară în 24 de ore VIDEO

Tânărul austriac se foloseşte de succesul înregistrat de această provocare pentru a-şi lansa propria-i campanie rasistă. El a distribuit un clip pe reţelele de socializare prin care îi provoacă pe toţi românii şi ţiganii să plece din Austria, potrivit România TV.

În ciuda atacului rasist, tânărul şi-a găsit repede adepţi în mediul online. Unii l-au lăudat pentru curaj iar alţii au sugerat că este o provocare bună.

Citeşte şi A acceptat provocarea ICE BUCKET şi s-a accidentat GRAV VIDEO

„Aţi aflat deja câţi oameni iau parte la Ice Bucket Challenge. Nu este de ignorat campania mai ales că au fost postate şi share-uite deja un milion de videoclipuri. De aici mi-a venit ideea să lansez şi eu o provocare, care priveşte pe toată lumea, nu doar pe bolnavii de scleroză laterală amiotrofică. Este vorba de o provocare a plecării din ţară. În primul rând îi nominalizez pe toţi românii şi pe toţi ţiganii. Aveţi timp 24 de ore să emigraţi. Pa!„, spune austriacul rasist într-un mesaj video.