Ideea genială a unui şomer. A făcut 15 milioane dolari din pescuitul mingilor de golf VIDEO

Din anul 2001, Glenn Berger a scos din apă peste un milion de mingi de golf pe an, iar apoi le-a vândut pe fiecare la preţul de un dolar. Ideea de geniu a acestui şomer i-a permis acestuia să devină milionar.

28 oct. 2015, 15:56
Ideea genială a unui şomer. A făcut 15 milioane dolari din pescuitul mingilor de golf VIDEO

În urmă cu 14 ani Glenn Berger a avut strălucita idee de a recupera mingile de golf pierdute de jucători într-un iaz aflat în apropierea casei sale din Florida. Cum la vremea respectivă nu avea un loc de muncă stabil, Glenn şi-a extins treptat aria căutării mingilor de golf în mai multe bălţi şi lacuri de pe teritoriul Floridei, astfel că a ajuns ca anual să „pescuiască” între 1,3 şi 1,7 milioane mingi pe an (aproximativ 4.000 de mingi pe zi în fiecare zi lucrătoare).

Am mai găsit diferite piese de mobilier, cărucioare de golf, maşini de tuns iarba… am întâlnit nenumeroşi aligatori„, a declarat Glenn Berger pentru Caters TV.

Vezi şi Cel mai prost jucător de golf. S-a lovit puternic cu mingea, direct în părţile intime VIDEO

După ce curăţă mingile de golf cu diverse produse chimice, el le revinde la preţul de un dolar bucata. Practic, el a făcut 15 milioane de dolari (aproximativ 13,5 milioane €), în 14 de ani de „pescuit”.