Ideea inedită a doi însurăţei. Fotografii de nuntă într-un sicriu

O şedinţa foto de nuntă mai puţin obişnuită a avut loc în Singapore. Un cuplu proaspăt-căsătorit a pozat într-un sicriu pentru a arată că moartea nu trebuie să fie considerată un subiect tabu.

29 iul. 2015, 15:02

Jenny Tay şi Darren Cheng au ales moartea că subiect pentru sesiunea foto organizată cu ocazia nunţii lor, întrucât moartea joacă un rol central în vieţile acestora, amândoi lucrând în domeniul serviciilor funerare, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Petrecere nupţială cu peripeţii: Ce au păţit MIRII şi OASPEŢII lor la fotografia de NUNTĂ FOTO VIDEO

Locurile noastre de muncă au avut o influenţă majoră în alegerea temei acestei sesiunii foto, pe care am vrut să o organizăm în acelaşi stil„, a declarat Jenny Tay, fiica patronului uneia dintre cele mai faimoase firme de pompe funebre din Singapore.

În fotografii aceştia apar în diferite ipostaze lângă un sicriu alb, într-un parc acvatic din Singapore

Moartea este parte din viaţă şi nu ar trebui să fie văzută că un subiect tabu. Este important să vorbim despre moarte, întrucât este parte din viaţă fiecăruia dintre noi. în societatea asiatică moartea este descrisă, cel mai adesea, negativ. Noi sperăm să demistificăm acest tabu şi să încurajăm oamenii să fie mai deschişi în privinţa discuţiilor pe marginea acestui subiect. Ne-am dorit că imaginile să nu fie morbide, aşa că am ales să facem pozele într-un parc, nu într-un cimitir„, a adăugat Tay.

Citeşte şi Nu au LIMUZINĂ, dar au mers într-o COMBINĂ: Doi tineri din FLĂMÂNZI au avut o NUNTĂ de neuitat FOTO

Deşi cuplul a primit reacţii pozitive la postarea fotografiilor pe Facebook, doamna Tay a decis să nu le afişeze la petrecerea de nuntă, pentru că oaspeţii să nu le interpreteze gestul că unul lipsit de respect, scrie hotnews.ro.