Ies la iveală informaţii noi despre sarcina Biancăi Drăguşanu: S-a aflat în câte luni ar fi gravidă

Bianca Drăguşanu ar fi fost vazuta in farmacia unui mall situat in apropierea locuintei sale, trei zile la rând. Vedeta ar fi cumpărat teste de sarcină, vitamine, dar si acid folic, arhicunoscut ca fiind un produs folosit foarte mult de femeile aflate in primele luni de sarcină.

15 mart. 2016, 08:10
Ies la iveală informaţii noi despre sarcina Biancăi Drăguşanu: S-a aflat în câte luni ar fi gravidă

Toate aceste vizite la farmacie si produsele cumparate de Bianca au ridicat multe semne de intrebare printre angajatii farmaciei, care au considerat, avand in vedere experienta lor, ca superba roscata ar fi cam in a doua luna de sarcina. Atunci este perioada in care se folosesc in exces testele de sarcina si se iau, conform sfatului doctorilor, vitamine, pentru ca organismul sa se fortifice, scrie WOWbiz.ro.

Faptul ca Bianca ar fi putea fi gravida o confirma si ultimele imagini in care paparazzii au surprins-o, alaturi de Victor, chiar la ziua sa de nastere! De regula, imbracata in t-shirt-uri mulate, vedeta a ales, de data aceasta, spre mirarea tuturor celor care o cunosc, o bluza mai larga, care sa ii ascunda o eventuala sarcina.

Urmând modelul mai multor vedete autohtone, Bianca Drăguşanu e decisa sa nege existenta unei sarcini pana la confirmarea oficiala din partea doctorilor.