Noul LOOK al ELENEI UDREA. Ruxandra Dragomir: Arată ca o ZEIŢĂ. Are părul ondulat, şi-a pus spumă în păr

Ruxandra Dragomir a vizitat-o, în cursul zilei de vineri, pe Elena Udrea în închisoare, declarând la ieşire că fosta sa şefă de partid este la fel de tonică şi de puternică cum a fost şi până acum.

20 mart. 2015, 11:06

Ruxandra Dragomir a vorbit jurnaliştilor despre starea de spirit a Elenei Udrea, cât şi despre faptul că în cadrul confruntărilor de joi ea a ieşit învingătoare, fiind vorba despre „denunţuri mincinoase”.

Citeşte şi Ruxandra Dragomir, mesaj pe Facebook după confruntări: Elena a ieşit învingătoare

A fost o vizită obişnuită. Am găsit-o la fel de tonică, de puternică. Aşa cum a fost şi ieri. Ceea ce am şi văzut în declaraţiile avocatului, confruntările au fost demolate. Domnul Grădean a recunoscut că i-a dat o geantă domnului Nastasia, dar nu avea destinaţia Elena Udrea. Geanta s-a oprit la domnul Nastasia. Ştefan Lungu a recunoscut că s-au făcut nişte plăţi dar Elena Udrea nu a ştiut şi nu a cerut niciodată să facă acele plăţi. Toate acele denunţuri au fost demolate. Am spus de la bun început că acest arest preventiv este un abuz, denunţurile sunt mincinoase. Am încredere în Elena, eu am crezut în ea şi mă bucur că aceste denunţuri nu şi-au atins scopul. Practic acele denunţuri au fost demontate, demolate şi a-ţi văzut foarte bine ce s-a întâmplat„, a declarat Ruxandra Dragomir.

 

Mai mult, Dragomir a fost întrebată cu privire la motivele pentru care foşti apropiaţi ai lui Udrea au ajuns să facă astfel de denunţuri împotriva, parlamentarul declarând că a fost vorba de „oameni slabi” care au vrut „să scape”.

În urma unor presiuni pe care le-au primit, au fost nişte oameni slabi şi s-au folosit de numele Elenei Udrea şi au vrut să scape. În data de 26 va expira mandatul şi vom vedea ce vor decide procurorii. Elena Udrea nu are de ce să rămână în arest preventiv. A fost o confruntare decentă şi Ana Maria Topoliceanu nu şi-a susţinut denunţul. Intâlnire cu mama sa a fost emoţionantă. Eu tot timpul mă aştept să o găsesc puţin tristă, dar nu este cazul„, a adăugat aceasta.

Citeşte şi Ruxandra Dragomir, pe Facebook: Elena Udrea în arest preventiv, un ABUZ

La final, apropiata lui Udrea a vorbit despre schimbarea de look a fostei sale şefe, recunoscând că este mare lucru să reuşeşti astfel de transformări după trei săptămâni de arest.

Mie mi-a plăcut schimbarea de look. După ce stai trei săptămâni în arest să ieşi aşa ca o zeiţă, eu cred că este mare lucru. Nu s-au schimbat, dar probabil se vor schimba şi datorită ei. Am vorbit de arestul preventiv care este un abuz. Pot să vă spun că ea are părul puţin ondulat, şi-a pus puţină spumă în păr şi iată că a reuşit să ne ofere senzaţia că a ieşit de la un salon. Nu era făcut cu placa, nu cred că au voie cu placa. Eu mă bucur să o văd aşa şi am o strângere de inimă, dar după ce plec de la ea am o fire optimistă. I-am adus flori, dar nu vă mai spun ce i-am adus de mâncare. Nu i-am adus cărţi„, a conchis Dragomir.