Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, implicat din nou într-un accident rutier. O maşină a intrat frontal în coloană

Coloana preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicată din nou într-un accident rutier, maşina din faţa celei în care se afla şeful statul fiind lovită frontal de un autoturism pătruns pe contrasens.

23 feb. 2019, 13:59
Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, implicat din nou într-un accident rutier. O maşină a intrat frontal în coloană

Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un şofer care venea pe contrasens, încercand sa facă o depăşire şi care nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed şi alunecos. Nicio persoană nu a fost rănită. Poliţia efectuează investigatii şi urmează sa comunice public concluziile„, se spune într-un comunicat de presă emis de serviciul de presă al Preşedinţiei.

Știu că în ajun de alegeri pot apărea diferite teorii și scenarii, dar să lăsăm acest caz pe seama coincidențelor nefericite, care se mai întîmplă în viață, chiar dacă mai frecvent decât ne-am dori„, a scris şi Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook.

Acesta este al doilea accident în care este implicat Igor Dodon în mai puţin de o jumătate de an, pe 9 septembrie 2018 maşina în care se afla şeful statului moldovean răsturnându-se la Străşeni, ca urmare a unui impact produs cu o camionetă care a ieşit pe contrasens.