Iisus Hristos a fost un extraterestru venit de pe Venus. Detalii incredibile despre religia care deţine secretul teleportării

Aetherius Society a fost fondată de un fost şofer de taxi, George King (1919-1997), care susţine că s-a întâlnit în anul 1958 cu un strălucitor şi foarte înalt "Maestru Iisus" venit de pe Venus.

12 feb. 2020, 08:05
Iisus Hristos a fost un extraterestru venit de pe Venus. Detalii incredibile despre religia care deţine secretul teleportării

Membrii acestui cult religios intenţionează să meargă în pelerinaj la „muntele sfânt”, din Devon. De fapt, este vorba de Holdstone Down, lângă Coombe Martin, în Devon, locul unde King susţinea că l-a întâlnit pe Iisus. Procesiunea ar urma să aibă loc într-o zi de sâmbătă, pe 25 iulie 2020.

Aetherius Society este o religie care combină credința în OZN-uri, yoga, precum și idei preluate din diferite alte religii, precum budism, creștinism și teosofie. Scopul declarat al acestei religii este de a preveni anihilarea Pământului, prin îmbunătățirea cooperării dintre umanitate și diverse specii extraterestre și îmbunătățirea vieții spirituale a lumii noastre. Societatea a susținut că diferite dezastre pot fi prevenite prin rugăciune, adesea cu ajutorul suplimentar al unor „baterii de energie spirituală”, menite a stoca energia de vindecarea psihică.

Citeşte şi Secretul lui Leonardo da Vinci a fost descoperit! Ce ar fi ascuns acesta pe un tablou

De asemenea, societatea consideră că netezește calea pentru „Următorul Maestru,” o figură mesianică care va veni pe Pământ într-o farfurie zburătoare și care posedă o magie mai puternică decât toate armatele lumii. Societatea este numită după Aetherius, un presupus rege cu care ar fi în contactat telepatic. Se consideră ca Aetherius este un „Maestru Cosmic” de pe planeta Venus, alături de Buddha și Iisus Hristos.

George King susţinea că se află în legătură prin telepatie cu anumiţi extratereştri şi chiar face vizite pe alte planete, „în stare de proiecţie a corpului său fizic„. Din aceste călătorii se întoarcea cu secrete ştiinţifice a căror natură nu o putea dezvălui decât adepţilor săi: teleportarea, utilizarea radionicelor, posibilitatea de a călători cu o viteză de patru milioane de ori mai mare decât viteza luminii sau controlul total şi perfect al forţelor cosmice.

După afirmaţiile doctorului King, venusienii ar dispune de puterea de a schimba locul pe care îl ocupă fiecare planetă în sistemul solar. Venusienii şi marţienii, atunci când vin în vizită pe Terra, într-o postură numită „al treilea aspect”, măsoară în jur de 2,30 metri înălţime, fiind foarte impunători, cu pielea de culoarea scorţişoarei, cu părul lung, cu ochi albaştri şi purtând costume dintr-o singură bucată. Pe Venus animalele – şi fără îndoială că şi oamenii – au o temperatură internă de la 110 la 150 de grade Fahrenheit, adică cel puţin 61 grade Celsius.

Nu există ceea ce se numeşte scriere venusiană, mai spunea George King, deoarece, ca orice civilizaţie foarte avansată, comunicările nu au loc nici prin intermediul cuvântului şi nici prin scris, ci numai prin telepatie.