Iisus Hristos răstignit a apărut în ecografia făcută de o mamă. Lumea este ŞOCATĂ FOTO

Ecografia unei sarcini a pus pe jar internetul, dupa ce in imagini, pe langa bebelus, apare si un crucifix. Nimeni nu a observat detaliul pana la o petrecere, cand o invitata le-a atras atentia parintilor.

21 apr. 2016, 08:35

Bunica a postat fotografia pe internet, iar de atunci comentariile nu se mai opresc, scrie stirileprotv.ro. Cel mai probabil, spun oameniii, e vorba despre o minune.

O sedinta normala la doctor s-a transformat intr-o poveste comentata de oameni din toate colturile lumii. In ecografia unei femei insarcinate din Statele Unite apare, spune ea, un semn divin.

Citeşte şi Descoperire colosală la locul naşterii lui Iisus Hristos. Va schimba istoria

Aley Meyer: „Mi-a spus: ‘Tu vezi asta?’ Si mi-a aratat ceva ce parea a fi Iisus Hristos rastignit pe cruce.

Am facut cu telefonul o poza, ca sa putem mari imaginea si erau acolo foarte multe detalii. Ii puteai vedea parul, picioarele incrucisate, totul…”

De bucurie ca si-au vazut bebelusul cum se dezvolta, parintii nu au dat atentie detaliului care a facut atata valva. Femeia a organizat o petrecere acasa, iar una dintre invitate a observat crucifixul.

Aley Meyer, femeia insarcinata: „Toata lumea este socata. Toti imi spun ca vor sa vada imaginea, astfel ca a trebuit sa merg pana la parintii mei, care nu au pagina de Facebook, pentru a le arata fotografia.”

In scurt timp, fotografia a devenit virala pe internet.

Citeşte şi IISUS HRISTOS s-a ARĂTAT unui sfânt PĂRINTE. „Cataclismul va incepe iarna, Satana va chinui pe…”

Aley Meyer: „Mama a postat fotografia pe internet si a primit imediat 50 de comentarii. In plus, oamenii ii cer permisiunea sa o distribuie.”

Parintii cred ca este un mesaj de sus, care le arata ca baietelul pe care il asteapta va fi sanatos.