IKEA construieşte al doilea magazin din România. Află unde va fi amplasat

IKEA a achiziţionat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din România. Acesta va fi amplasat tot în Bucureşti, în zona bulevardului Pallady din sectorul 3.

15 iun. 2015, 11:51
IKEA construieşte al doilea magazin din România. Află unde va fi amplasat

„Acest pas este rezultatul eforturilor susţinute ale întregii echipe IKEA România, în special ale colegilor din departamentul ce se ocupă de dezvoltare. Și, cum zice o vorbă a noastră în IKEA: mai avem încă multe de făcut”, a declarat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România.

În prezent, în România există un singur magazin Ikea. Acesta este amplasat pe şoseaua Bucureşti – Ploieşti, lângă mall-ul bucureştean Băneasa Shopping Center.

„Așa cum am mai spus, în mai multe orașe mari din România există potențial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În același timp, magazinul existent în București primește în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepția lor asupra experienței din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din București, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în București, într-o zonă care oferă acces mai larg către rețeaua de transport în comun bucureștenilor din zonele mai îndepărtate”, a mai spus Cornel Oprişan.

Magazinul IKEA din România a fost inaugurat în anul 2007 şi a fost operat iniţial în sistem de franciză locală, ulterior devenind parte a Ikea Group.

 

loading...