Ikea, anunț important pentru părinți! Retailerul recheamă un joc pentru copii din cauza pericolului de sufocare

Ikea recheamă un joc pentru copii periculos. Toți părinții care l-au achiziionat trebuie să îl ducă înapoi. Anunțul companiei.

21 mart. 2023, 22:27
Ikea, anunț important pentru părinți! Retailerul recheamă un joc pentru copii din cauza pericolului de sufocare
Ikea recheamă un produs periculos

Ikea recheamă în magazine un joc pentru copii din cauza pericolului pe care îl reprezintă. Toți părinții sunt rugați să aducă înapoi în magazine produsul.

Jocul a fost rechemat din cauza potențialului pericolului de sufocare, potrivit companiei. Retailerul a mai transmis și că toate produsele sale sunt întotdeauna evaluate pentru a fi sigure pentru consumatori, dar și pentru respectarea legi.

Ikea a anunțat că uul dintre produsele sale a fost retrase de la vânzare, iar toți cei care l-au cumpărat trebuie să îl returneze. Este vorba despre jocul de pescuit Blavingad.

Citește și: Ford Motor recheamă 634.000 de SUV-uri din toată lumea din cauza riscului de incendiu cauzat de posibile fisuri la injectoare

„Siguranța este prioritatea principală la IKEA. Așadar, luăm măsuri de precauție și rechemăm jocul multicolor pentru pescuit Blavingad, din cauza unui potențial pericol de sufocare.

IKEA dezvoltă produsele utilizînd un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că aceastea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute”, a transmis Ikea.

Cu toate astea, jocul reprezintă un potențial pericol pentru cei mici. Retailerul a transmis că niturile mici de pe această jucărie pot fi desprinse, iar copiii le pot înghiți și se pot sufoca cu ele.

„În ciuda acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință faptul că niturile mici de pe jucărie se pot desprinde, ceea ce duce la un potențial pericol de sufocare, în special în cazul copiilor mici.

Citește și: IKEA a retras de la vânzare unul dintre cele mai populare produse. Risc mare de accidentare

Așadar, rechemăm jocul multicolor pentru pescuit Blavingad”, a transmis compania.

Jocul poate fi returnat în orice magazin IKEA, iar clienților le vor fi returnați banii. Compania a anunțat că nu este nevoie de un bon fiscal pentru a primi banii înapoi.

„IKEA îndeamnă toți clienții care dețin jocul pentru pescuit BLÅVINGAD multicolor să înceteze utilizarea acestuia și să contacteze IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite”.