IKEA recheamă în service scaunele pentru copii Antilop după ce au fost inregistrate accidente

IKEA recheamă scaunele înalte pentru copii Antilop după ce mai mulţi copii au căzut din cauza desprinderii  neaşteptate a centurilor de siguranţă.

06 ian. 2012, 08:52
IKEA recheamă în service scaunele pentru copii Antilop după ce au fost inregistrate accidente

Ancheta iniţiată de companie în urma sesizărilor primite a dus la concluzia că numai centurile livrate împreună cu scaunele ANTILOP cu numărul de identificare a furnizorului 17389 şi datate cu 0607-0911 (06-anul, 07-luna) prezintă acest defect al centurii ce face posibilă desprinderea ei.

Pentru a preveni orice risc de desfacere a centurii de siguranţă în timpul utilizării, compania IKEA a decis să ofere înlocuirea gratuită a centurilor de siguranţă pentru scaunele înalte Antilop din loturile menţionate.

Sunt afectate de această acţiune de rechemare numai loturile produse de un singur furnizor – al cărui număr de identificare şi dată de producţie sunt gravate pe verso-ul scaunului, precum în imaginea de mai jos.

Compania IKEA România recomandă tuturor clienţilor care au scaune Antilop cu centuri de siguranţă să verifice numerele de identificare inscripţionate dedesubtul şezutului scaunelor.

Dacă numărul de identificare al furnizorului este 17389, iar data producţiei cuprinsă între 0607 şi 0911, clienţii sunt rugaţi să ia legătura cu Departamentul Relaţii Clienţi.