Iker Casillas, anunț neașteptat: „Sunt gay. Sper că mă veți respecta”. Fotbalistul spaniol a precizat ulterior că i-a fost spart contul

Update. Iker Casillas le-a cerut scuze urmăritorilor săi, după ce pe contul său de Twitter a apărut un mesaj în care anunța că este homosexual.

09 oct. 2022, 19:29
Iker Casillas, anunț neașteptat: „Sunt gay. Sper că mă veți respecta”. Fotbalistul spaniol a precizat ulterior că i-a fost spart contul

Iker Casillas a făcut precizarea că nu el a postat respectivul mesaj, ci contul său de Twitter a fost spart. „Cont hacuit. Din fericire, totul este în ordine. Scuze urmăritorilor mei. Și, desigur, și mai multe scuze celor din comunitatea LGBT”, a precizat ulterior sportivul.

Știre inițială

Iker Casillas (41 de ani), celebrul portar spaniol, a făcut un anunț care i-a lăsat cu gurile căscate pe toți: „Sunt gay”.

Iker Casillas a scris pe pagina sa de Twitter următorul mesaj: „Sper că mă veți respecta: sunt gay”.

Anunțul fotbalistului nu a trecut neobservat. La scurt timp a început să curgă cu zeci de mii de mesaje la postarea sa. Printre cei care au comentat s-a numărat și Carles Puyol, fostul său coleg de la naționala Spaniei. ”Spune-le povestea noastră, Iker”, a spus acesta.

În doar o oră de la publicare, 200.000 de persoane au apreciat mesajul său și peste 30.000 au lăsat, la rândul lor, și comentarii.

Luna octombrie este considerată a fi luna LGBT la nivel mondial și probabil de aceea a ales sportivul această dată pentru a face anunțul său.

Iker Casillas a avut o relație de 11 ani cu mama copiilor săi

Mesajul lui Iker Casillas vine la un an și jumătate după ce s-a despărțit de Sara Carbonero, jurnalista cu care are doi copii. Cei doi au fost împreună timp de 11 ani, iar în 2021 au ales să meargă pe drumuri separate.

”Atât eu cât și Iker suntem mândri de familia pe care o avem și de iubirea care ne-am umplut de fericire în anii în care am fost împreună.

Azi, această legătură alege drumuri diferite, dar nu departe unul de celălalt deoarece vom continua să ne îndeplinim minunata misiune de a fi părinți. Este o decizie la care am meditat îndelung și pe care am luat-o de comun acord. Respectul, afecțiunea și prietenia vor rămâne pentru totdeauna.

Acum prioritatea este să împărțim această afecțiune pentru bine și educația copiilor noștri astfel încât ei să crească într-un mediu stabil și sănătos. Acestea fiind spuse, vă rugăm ca viața privată să fie respectată în această perioadă de mare schimbare. Sunt singurele cuvinte pe care noi le vom adresa pe acest subiect în public de acum înainte”, au anunțat cei doi la vremea aceea.

Fostul portar de la Real Madrid și-a refăcut viața destul de repede. Cu un an în urmă, presa internațională scria că avea o relație secretă cu o tânără influencer din Spania, designer de modă, Rocio Osorno (35 de ani). Cei doi chiar au mers în vacanțe împreună și părea o relație cu potențial de a fi una de lungă durată. Tocmai de aceea, anunțul conform căruia Casillas este homosexual e unul neașteptat pentru toți.

Totuși, o publicație spaniolă a transmis că nu se știe exact dacă nu cumva contul sportivului a fost spart și de aceea a apărut acel mesaj. Rămâne de văzut dacă Casillas va face și alte declarații pe acest subiect.

„Nu se știe dacă i-a fost spart contul sau chiar el transmite un mesaj prin care cere să nu mai fie cuplat cu diferite femei”, notează Mundo Deportivo.