Iker Casillas, prima imagine pe patul de spital. Care este starea portarului, după ce a făcut infarct FOTO

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, a postat un mesaj de reţelele de socializare în care a precizat că se simte bine, după ce a suferit un infarct miocardic la antrenamentul de miercuri.

02 mai 2019, 05:19

Totul este sub control, a fost o mare sperietură, dar toate forţele mele sunt intacte„, a postat Iker Casillas pe reţelele de socializare.

Gruparea FC Porto a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că portarul Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată.

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic acut în timpul antrenamentului de astăzi, de la Centrul Sportiv din Olival. Şedinţa de antrenament a fost întreruptă rapid pentru ca jucătorul să primească ajutor. El se află acum la Hospital CUF Porto. Casillas este bine, iar problema cardiacă a fost rezolvată„, a anunţat FC Porto.

Cotidianul As notează că portarul a simţit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă şi examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital.

El nu va mai juca în acest sezon.

Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.