Îl credea IUBITUL PERFECT, dar a înşelat-o. Ce a făcut după ce a aflat te va ÎNGROZI până la dezgust FOTO

O tânără de 26 de ani din Marea Britanie a recurs la un gest absurd în momentul în care a descoperit că iubitul a minţit-o că se mută în altă ţară când de fapt se mutase cu o altă femeie cu care avea de peste şase luni o relaţie.

13 feb. 2014, 17:36

Torz Reynolds, o tânără din Marea Britanie, a fost şocată în momentul în care a descoperit că cel pe care îl iubea i-a distrus încrederea şi a înşelat-o fără scrupule cu o altă femeie timp de şase luni. Mai mult, aminţit-o că va pleca la muncă în Alaska, cu toate că se mutase cu cealaltă iubită într-un alt oraş britanic, potrivit Daily Mail

Citeşte şi De la durere la plăcere e un singur pas: Reacţia unei TINERE SEXY în timp ce îşi face un TATUAJ PUBIAN VIDEO

Într-un acces de furie, fata s-a hotărât să îl şteargă de tot pe Stuart „Chopper” May (fostul iubit) din memorie. Cu toate acestea, tânară avea deja un tatuaj permanent cu numele lui pe mână într-un loc vizibil. Fără să stea pe gânduri a luat un cuţit şi a tăiat pielea respectivă, ca apoi să îi trimită iubitului prin poştă tatuajul respectiv.

Nu îmi place durerea, dar să îmi tai pielea cu tatuajul a fost foarte relaxant. Durerea de după s.a resimţit mai rău. Acum aştept să îmi treacă rana. Mereu mi-am dorit să îi trimit pielea lui Chopper. După ce i-am trimis pachetul nu am mai primit niciun răspuns de la el„, a declarat tânăra încântată de metoda sa de răzbunare.

Citeşte şi Cele mai proaste tatuaje. Surorile zombi, tigrul de pluş sau mireasa de groază GALERIE FOTO