Il Luce, după succesul cu Schalke: Un rezultat extraordinar, păcat că nu prea mai sunt români în Liga Europa

Mircea Lucescu a vorbit la Dolce Sport după calificarea în optimile Europa League. Șahtior a învins în retur pe Schalke, scor 3-0.

26 feb. 2016, 07:13
Il Luce, după succesul cu Schalke: Un rezultat extraordinar, păcat că nu prea mai sunt români în Liga Europa

Am fost criticati dupa 0-0 din tur. A trebuit sa avem rabdare, sa jucam serios pana la final. Noi suntem o echipa in transformare, e un rezultat extraordinar. Schalke e o echipa tanara cu perspective de a juca in Liga Campionilor. Iar publicul a fost impresionant. Jucatorii lui Schalke au facut toate eforturile pentru a castiga, dar sub presiunea publicului au facut greseli. Sunt multumit ca Marlos a marcat, o putea face de mai multe ori.

Citeşte şi LIGA EUROPA. Şahtiorul lui Mircea Lucescu, calificare spectaculoasă în optimi. Napoli şi Fiorentina, eliminate

Am reusit contraatacuri rapide, sunt lucruri lucrate dinainte. Cei de la Schalke sunt puternici, inalti, asa ca am incercat sa scoatem pe zonele laterale si sa jucam pe scurt la fazele fixe. E un moment de nemultumire ca nu sunt mai multi romani ramasi in competitie. Poate ca participarea la Euro ii va ajuta pe multi dintre jucatorii nationalei. Eu sunt convins ca echipa nationala va fi pregatita pentru turneul final„, a declarat Lucescu la Dolce Sport.