Il Luce, fabulos după ce a primit un penalty şi un adversar a fost eliminat. Acuză din nou arbitrajul

Şahtior Doneţk a câştigat cu scorul de 4-0 partida jucată acasă, cu Malmo, în grupele Ligii Campionilor, dar antrenorul gazdelor, Mircea Lucescu consideră că doi dintre jucătorii săi au primit eronat cartonaşe galbene din partea arbitrului de centru, Ovidiu Haţegan.

04 nov. 2015, 08:15
Il Luce, fabulos după ce a primit un penalty şi un adversar a fost eliminat. Acuză din nou arbitrajul

Mircea Lucescu nu se dezminte şi acuză din nou arbitrajul, deşi echipa sa a făcut scor cu Malmo (4-0), în Liga Campionilor: „Cei de la Malmo ar trebui să fie bucuroşi că au primit doar patru goluri. Am avut peste 20 de ocazii şi puteam înscrie mai mult. Am arătat că fotbalul bazat pe combinaţii – spre deosebire de cel practicat de Malmo cu baloane lungi – poate fi efectiv. Singura dezamăgire este că doi jucători importanţi, Srna şi Kucher, au primit cartonaşe galbene şi vor rata meciul cu Madrid. Nu meritau să primească aceste cartonaşe. Este păcat că din nou trebuie să vorbesc despre arbitraj.

Citeşte şi LIGA CAMPIONILOR. Victorie la scor pentru Mircea Lucescu. TOATE REZULTATELE (VIDEO)

Apropo, arbitrii au fost din România (n.r. – brigadă condusă de Ovidiu Haţegan). Srna a primit galben pentru simulare, deşi acolo trebuia dat penalti. Kucher a fost lovit de minge în mână şi a primit galben. Sunt sigur că acest fel de arbitraj este doar împotriva unor echipe de nivelul nostru. Sunt sigur sută la sută că aceste cartonaşe nu vor fi arătate niciodată jucătorilor de la Real Madrid. Poate sunt subiectiv, mă voi mai uita la aceste faze cu mai multă atenţie. Dar nu pot să-mi explic cum am primit patru cartonaşe galbene în acest meci uşor, câştigat cu 4-0. Sunt bucuros că portarul Anton Kanibolotskiy a debutat în Liga Campionilor. Ne-a salvat în prima repriză şi merita să joace în această competiţie„, a declarat Mircea Lucescu.

Citeşte şi Mircea Lucescu acuză din nou arbitrajul. Cum justifică înfrângerea de la Malmo

Şahtior Doneţk a obţinut marţi seara prima victorie în actuala ediţie a fazei grupelor Ligii Campionilor, 4-0 cu Malmo FF, în etapa a patra a grupei A. Golurile au fost marcate de Gladki ’29, Srna ’48 (penalty), Eduardo ’55 şi Alex Teixeira ’73.