Il Luce, în ziua decisivă: Şahtior sau Dortmund vor juca finala Ligii Campionilor

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, înaintea partidei retur cu Borussia Dortmund, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, că formaţia care se va califica va ajunge până în finala competiţiei.

05 mart. 2013, 06:41
Il Luce, în ziua decisivă: Şahtior sau Dortmund vor juca finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund pune foarte multă presiune pe adversar la meciuri de acasă, atacă în valuri şi este susţinută de suporteri fantastici. Echipa care va câştiga va ajunge până în finala Ligii Campionilor. Jurgen Klopp este un antrenor de clasă mondială, a câştigat două titluri în Bundesliga şi a crescut mulţi tineri de valoare.

Dortmund este o echipă foarte puternică, dar şi noi suntem pregătiţi pentru acest meci. Borussia s-a calificat dintr-o grupă cu Ajax Amsterdam, Real Madrid şi Manchester City, iar la meciurile de acasă şi-a creat câte şase, şapte ocazii de gol. În tur am comis multe erori şi s-a văzut că Dortmund stătea mai bine la condiţia fizică. Vom încerca să facem cât mai puţine erori”, a spus Mircea Lucescu, citat de Mediafax, la conferinţa de presă premergătoare partidei Dortmund – Şahtior, .

Partida Borussia Dortmund – Şahtior Doneţk, din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45. În tur, la Doneţk, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 2-2.