Îl mai ştii pe bebeluşul care fuma 40 de ţigări pe zi? Iată cum arată astăzi FOTO

Aldi Rizal a devenit viral în mediul online, asta după ce a fost filmat fumând 40 de ţigări pe zi. Atunci, Aldi Rizal avea vârsta de doi ani.

12 mart. 2018, 12:53

Aldi Rizal a manifestat un viciu greu de controlat încă de la vârsta de doi ani, scrie spynews.ro. Aparent, Aldi Rizal a manifestat o dependenţă de nicotină încă de la o vârstă fragedă.

Citeşte şi Poza care a revoltat întreaga lume. Un tată îşi forţează bebeluşul de 9 luni să fumeze. Mama, obligată de fotografieze momentul

Conform statisticilor, unul din doi fumători pot fi ucişi de acest viciu. Bineînţeles, aici este vorba despre fumătorii pe termen lung. Aldi Rizal a fost cel mai tânăr fumător surprins vreodată.

Familia băiatului nu a avut nicio şansă să-l oprească să renunţe la fumat, atunci când avea doi ani. Din păcate, Aldi Rizal a renunţat la ţigări şi a devenit dependent de mâncare, însă, în prezent, cu ajutorul suportului din partea familiei, Aldi Rizal încearcă să menţină un regim alimentar echilibrat. Cura de slăbire l-a ajutat pe băiat să slăbească vizibil.