Ileana Badiu a dezvăluit care este adevărul despre relația ei cu Mihaela Rădulescu! Motivul pentru care a apărut rivalitatea dintre ele: „Am avut o relație cu Elan înainte ca ea să devină soția lui”

Ileana Badiu a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar unul dintre subiectele abordate s-a referit la relația dintre ea și Mihaela Rădulesc, dat fiind că presa a speculat multă vreme faptul că cele două ar fi rivale.
Filip Stan
30 mai 2024, 08:43
Ileana Badiu a dezvăluit care este adevărul despre relația ei cu Mihaela Rădulescu! Motivul pentru care a apărut rivalitatea dintre ele: „Am avut o relație cu Elan înainte ca ea să devină soția lui”
Ileana Badiu a dezvăluit care este adevărul despre relația ei cu Mihaela Rădulescu! Motivul pentru care a apărut rivalitatea dintre ele: „Am avut o relație cu Elan înainte ca ea să devină soția lui”

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ileana Badiu a vorbit despre Mihaela Rădulescu, clarificând zvonurile privind rivalitatea dintre ele. Se speculase de mult timp că între cele două ar exista o tensiune, mai ales după ce Mihaela Rădulescu s-a căsătorit cu Elan Schwartzenberg, fostul iubit al Ilenei Badiu. În cadrul emisiunii, Ileana Badiu a dorit să lămurească situația.

Citește și: Diana Dumitrescu trece prin momente dificile! Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița. ”A apărut din cauza stresului”

În trecut, s-a scris că Ileana Badiu ar fi fost marea iubire a omului de afaceri Elan Schwartzenberg, ceea ce ar fi creat o rivalitate între ea și Mihaela Rădulescu, care a fost căsătorită cu acesta. Cu toate acestea, Ileana Badiu a negat ferm aceste zvonuri și și-a exprimat admirația pentru Mihaela Rădulescu.

„Eu nu aș avea stupizenia și trufia să mă compar cu ea”, spunea Ileana Badiu. Întrebată cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” cât de tare a enervat-o Mihaela Rădulescu, Ileana Badiu precizat că între ele nu există rivalitate. Ea a mărturisit că relația cu Elen Schwartzenberg s-a terminat cu mult timp înainte ca Mihaela Rădulescu să-i fie acestuia iubită sau soție.

„Eu am negat întotdeauna legătura de animozitate legată de relația Mihaelei cu Elan având în vedere că sunt două momente cronologic total diferite. Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui Elan, deci nu are nicio treabă acest subiect, unul cu celălalt. Din acest motiv, la vremea respectivă se specula, tot era o apetență enormă a presei de scandal în spre a crea subiecte de scandal, Mihaela fiind o vedetă indubitabil cu popularitate mare, sigur că se legau de orice numai să creeze un subiect. Eu nu aveam nicio legătură cu asta, asta a fost și declarația mea”, a mărturisit Ileana Badiu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea TV a precizat că în 2015, după ce Mihaela Rădulescu a făcut o remarcă la adresa minorităților sexuale, Ileana Badiu a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj virulent: „Oare ce o să îi rămână femeii ăsteia de făcut după ce jignit adolescenți, femei casnice, persoane grase, homosexuale, lesbiene, s-a tăvălit, a lins, a șocat, s-a operat, s-a liftat, a sărit cu parașuta, cu parapanta, a stat goală și cheală și tot nu e destul ca să atragă atenția jinduită. Poate să se ia de oamenii bolnavi, bătrâni sau cu handicap?”. Ileana Badiu a mărturisit că acum regretă comentariu făcut în urmă cu 9 ani la adresa Mihaelei Rădulescu.

„Comentariul pe care l-ați citit, îl regret, aciditatea lui. Comentariul respectiv a fost pentru că într-adevăr Mihaela a făcut o afirmație apropo de comunitatea LGBT, eu am o groază de prieteni care fac parte din această comunitate pe care îi respect foarte tare și pe care am să îi apăr în orice context, atunci când cineva face comentarii de prost gust la adresa lor. Mi se pare că sunt niște oameni ca noi toți. Am simțit să-i apăr în acest mod”, a mai spus Ileana Badiu.

Citește și: Gică Popescu a reacţionat surprinzător după atacul devastator al lui Ionel Ganea. Cum a răspuns „Baciul”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!