Ileana Ciuculete a murit în braţele soţului. Care au fost ultimele cuvinte ale cântăreţei

Ileana Ciuculete a murit. Ea și-a petrecut ultimele două zile din viață în comă. A deschis ochii înainte de muri și și-a chemat soțul. Doar pentru a-l anunța că o să plece dintre cei vii, apoi și-a dat ultima suflare în brațele lui.

16 mart. 2017, 07:53
Ileana Ciuculete a murit în braţele soţului. Care au fost ultimele cuvinte ale cântăreţei

”S-a trezit din comă. A deschis ochii și l-a strâns de mână pe Cornel. Apoi, înainte de a-și da ultima suflare, i-a spus: ia-mă în brațe, eu o să plec. Au fost ultimele ei cuvinte”, a mărturisit nașa de cununie a artistei, Doina Belu, potrivit Libertatea.

Ileana Ciuculete intrase în comă de două zile. Soțul său nu a părăsit salonul din clinica privată unde aceasta era internată. Chiar înainte de a-și da ultima suflare, medicul i-a spus lui Cornel Galeș că singurul lucru pe care-l mai poate face este să-i aprindă o lumânare. În acel moment însă, cu ultimele puteri, Ileana i-a dat soțului său o ultimă dovadă a dragostei pe care i-a purtat-o un sfert de veac.
 
„Este o seară tristă pentru toţi românii care iubesc muzica populară. Moartea aceasta fulgerătoare ne-a bulversat pe toţi şi ne-a dat peste cap. Noi o apreciam. Într-o lume aşa nebună ea a reuşit să îşi găsească în cele din urmă echilibrul în ultimii 25 de ani. E mare lucru să ai la căpătâi omul pe care l-ai iubit şi care te-a iubit toată viaţa. Este cumplit de dureros pentru Cornel. Am înţeles că e sedat acum pentru că altfel nu ar fi putut rezista. Este foarte trist. Pentru noi este trist ca şi popor pentru că a fost un mare nume în muzica populară românească. E mare păcat de ea! Mai avea de trăit. Nu era un om care să îşi oprească viaţa aici. Avea atât de multă energie! Nu puteai să stai trist în preajma ei, era toată un zâmbet. Nu am auzit-o plângându-se niciodată. Ştiu că avea doar nişte dureri de spate de care se plângea din când în când. Din câte ştiu ea şi băieţii ei şi-au refăcut relaţia. Au petrecut sărbătorile împreună. Ştiu că are şi un nepoţel sau o nepoţică, era foarte încântată de copil”, a spus Silvana Rîciu la un post TV.
 
Mai multe pe libertatea.ro