Ileana Ciuculete a murit! Soţul şi fiul artistei, primele declaraţii: „Apă vie să-mi dai pentru zâna mea. Altceva nu vreau nimic”

Ileana Ciuculete, cunoscuta cântăreaţă de muzică populară, a murit la vârsta de 59 de ani. Familia artistei trece prin momente extrem de dificile.

15 mart. 2017, 08:16
Ileana Ciuculete a murit! Soţul şi fiul artistei, primele declaraţii: „Apă vie să-mi dai pentru zâna mea. Altceva nu vreau nimic”

Doliu în folclorul românesc. Diagnosticată cu o boală nemiloasă, interpreta Ileana Ciuculete a murit fulgerător la numai 59 de ani. „O durere prea mare. Ne-a luat prea din scurt. Suntem foarte îndureraţi. Sâmbătă, când am fost la spital la ea, am vorbt pentru ultima dată”, a declarat Cristi, fiul artistei Ilean Ciuculete.

Ca o lumânare de ceară, aşa s-a stins Ileana Ciuculete în braţele soţului său, bărbatul alături de care şi-a petrecut ultimii 25 de ani din viaţă. Au fost suflete pereche şi când s-au întâlnit au jurat că nimic nu îi poate despărţi. Contactat de jurnalişti, soţul artistei a găsit cu greu cuvinte pentru a spune ce este în sufletul lui.

Vezi si> Ileana Ciuculete a murit. Colegii de scenă l-au sunat pe soţul artistei: „Nu mai este, a plecat pentru totdeauna”

„Apă vie, dacă ai, să-mi dai pentru zâna mea, am nevoie. Dă-mi Apă vie că altceva nu vreau nimic””, a spus Cornel Galeş.

Anul trecut, Ileana declara că se simte împlinită alături de soţul ei. Reuşise să stingă scandalul pe care l-a avut cu cei doi băieţi ai săi, s-au împăcat în urmă cu câţiva ani şi, în sfârşit, simţea că viaţa-i oferă şansa de a fi pe deplin fericită.

Aflată în spital de două săptămâni, Ileana Ciuculete a primit un diagnostic nemilos: Ciroză galopantă, după o hepatită C. Medicii nu au mai putut face nimic să îi uşureze chinurile şi să îi salveze viaţa.

După o copilărie petrecută în sărăcie, Ileana Ciuculete a urcat de mică pe scenă la Ansamblul Nicolae Bălcescu din Craiova. Avea doar 14 ani şi cânta melodiile pe care i le scria tatăl său pe scândura atelierului de tâmplărie unde lucra. Artista are peste 400 de melodii proprii, iar în 2005 a primit Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare din albumul „Ciorba de curcan”.

Vezi si> Ileana Ciuculete: „Doamne, mâine de-oi muri”. Cele mai frumoase melodii ale artistei VIDEO