Ileana Sterp a născut. Bebeluşul va purta un nume deosebit, cu o semnificaţie aparte

Ileana Sterp a devenit mămică pentru a doua oară. În seara zilei de 22 aprilie, a adus pe lume un băieţel.

23 apr. 2023, 23:05
Ileana Sterp a născut. Bebeluşul va purta un nume deosebit, cu o semnificaţie aparte

Ileana Sterp a născut pe cale naturală un bebeluş de nici mai mult, nici mai puţin de 4.600 grame. La scurt timp după naştere, fericita mămică a publicat câteva fotografii şi un scurt video cu micuţul. Sexul bebeluşului a fost o surpriză pentru Ileana şi soţul ei, deoarece au vrut să afle acest detaliu abia în moentul naşterii.

Ileana Sterp a născut. Ce nume va purta bebeluşul

Ileana a dezvăluit şi numele special pe care îl va purta nou-născutul. Micuţul se va numi Damir, un nume de origine slavă, care se traduce prin „a dărui pace„.

Dragostea mea, Aloman Damir! A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600 grame, cam mare aș spune! Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot mută munții din loc!”, a scris Ileana Sterp pe reţelele sociale.

Nașterea celui de-al doilea copil al Ilenei Sterp a adus o bucurie uriaşă în întreaga familie. Fericita mămică a primit sute de mesaje atât de la membrii familiei, cât şi de la prieteni şi fani.

Au curs mesajele de felicitare de la prieteni, familie, fani

Printre vedetele care i-au transmis felicitări se-numără Theo Rose, Vlăduţa Lupu, Ela Crăciun. Însă cele mai emoționante mesaje au venit din partea mamei sale și a fraților ei. Mama Geta a avut mari emoții și s-a rugat mult pentru ca fiica ei să aducă pe lume cu bine și cel de-al doilea copil.

Draga mea scumpă! Dumnezeu face minuni. Te-a ajutat să naști cu bine, un băiețel așa de mare! Ești cea mai tare și cea mai puternică!”, a scris mama Geta pe contul de socializare al fiicei sale.

Deşi se afla pe scenă la un eveniment privat, Culiţă şi-a făcut timp să îi transmită surorii sale gândurile lui bune și să îşi exprime bucuria că este unchi de prinţ.

Doamne, ce zi minunată! S-a mărit familia cu încă un prinț! Bine ai venit pe lume, îngerașule! Abia aștept să te iau în brațe! Câtă fericire!”, a scris Culiță Sterp.

Getuța Sterp, sora cea mică a Ilenei, care va deveni şi ea mămică nu peste mult timp, i-a transmis și ea un mesaj emoţionant proaspetei mămici și și-a exprimat nerăbdarea de a-şi strânge nepoţelul la piept.

Mamă de băiat! A născut frumoasa mea! Abia aștept să îmi iau nepoțelul în brațe! Felicitări, scumpa mea! Ai fost cea mai curajoasă mămică, tot cu zâmbetul pe buze! Va iubesc mult și abia aștept să va văd!”, a scris Getuța Sterp pe Instagram.