Ilie Balaci, reacţie premonitorie înainte de TRAGEDIE. „M-aţi pus lângă ăştia care au murit?”

Sorin Cârțu a dezvăluit o scenă şocantă care l-a avut ca protagonist pe Ilie Balaci, cu puţin timp înainte ca acesta din urmă să se stingă din viață.

23 oct. 2018, 11:02
Ilie Balaci, reacţie premonitorie înainte de TRAGEDIE. „M-aţi pus lângă ăştia care au murit?”

Ilie Balaci a văzut o fotografie, la sediul celor de la FC Universitatea Craiova, în care apărea alături de trei dintre foștii săi colegi din „Craiova Maxima”, toţi decedaţi! „Minunea Blondă” apărea alături de Ion Oblemenco, Costică Ștefănescu și Nicolae Tilihoi, trecuți în lumea celor drepți.

Cum a fost găsit Ilie Balaci: prima reacţie a medicului de pe ambulanţă. De ce nu i-a aplicat şocuri cu defibrilatorul

„A avut, într-adevăr, o discuție, dar nu într-un mod din ăsta… Așa, în glumă… A văzut pozele la sediul lui Mititelu. Acolo sunt poze cu fotbaliștii reprezentativi ai Universității Craiova și era pus, parcă, între Costică Ștefănescu și Vasile Frânculescu, fostul medic. Și aici a intervenit el, în formă de glumă, fără scandal… Ce ați făcut? M-ați pus aici, mă, lângă ăștia care au murit? Poza a văzut-o la sediul echipei pe care Mititelu o are acum în Liga 3”, a spus Sorin Cîrțu pentru Cancan.

Boala secretă de care suferea Ilie Balaci. Se controla periodic la o clinică din Bucureşti

La doar câteva zile distanță, Ilie Balaci urma să moară, din cauza unui infarct miocardic acut, însoțit de insuficiență cardio-respiratorie.


loading...