Ilie Dumitrescu a ajuns la POLIŢIE. Clipe de coşmar pentru fostul fotbalist din „Generaţia de Aur”

Ilie Dumitrescu, 50 de ani, a plângere la Poliție, după ce a aflat că un cont de Facebook i-a furat identitatea, postând fotografii și mesaje polemice în numele lui.

09 mai 2019, 05:44
Ilie Dumitrescu a ajuns la POLIŢIE. Clipe de coşmar pentru fostul fotbalist din „Generaţia de Aur”

„Am făcut plângere la Poliție. Am înregistrat-o la comisarul șef Adrian Ciprian Miron”, a declarat Ilie Dumitrescu, analist la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, cină romantică alături de o femeie misterioasă. Cine este noua muză a fostului internaţional al României

Adrian Ciprian Miron, un ofițer care şi-a început cariera de poliţist la Alba Iulia, este noul şef al Poliţiei Capitalei, din decembrie 2018. Comisarul-şef are o experienţă de 18 ani în structurile MAI şi a fost cinci ani ataşat de Afaceri Interne la Ambasada României în SUA. De asemenea, acum şase ani, era singurul poliţist român selecţionat pentru a participa la cursurile Academiei FBI din Virginia (SUA).

Ilie Dumitrescu, probleme cu Poliţia. Urmărire ca-n filme în Capitală

Ilie Dumitrescu nu este singurul fotbalist din „Generația de Aur” care reclamă furtul de identitate. În urmă cu ceva timp, un grup de studenți a pus la cale o farsă pe numele lui Florin Răducioiu. Au făcut un cont de Facebook atribuit fostului mare atacant, postând mesaje scandaloase. Răducioiu a dezminţit că ar avea pagină de Facebook, dar spre deosebire de Dumitrescu n-a mers la Poliție.