Ilie Dumitrescu, oprit de Poliţie în Capitală după MIEZUL NOPŢII. Ce s-a întâmplat cu fostul fotbalist al Generaţiei de Aur

Ilie Dumitrescu a fost oprit de Poliție pentru a vedea dacă respectă regulile, după ce, începând cu 9 noiembrie, de la ora 00:00, în România au intrat în vigoare mai multe restricții privind circulația.

09 nov. 2020, 18:50
Ilie Dumitrescu, oprit de Poliţie în Capitală după MIEZUL NOPŢII. Ce s-a întâmplat cu fostul fotbalist al Generaţiei de Aur

Circulația este restricționată noaptea, între orele 23:00 și 05:00, iar persoanele pot ieși din casă doar în anumite condiții, având la ei o declarație pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins DROGAT la volan. Are dosar penal pentru consum de COCAINĂ şi CANABIS

Imediat după miezul nopții, Poliția a început să facă mai multe verificări pentru vedea dacă se respectă noile regulii, iar printre cei vizați s-a numărat și Ilie Dumitrescu. Fostul internațional a fost oprit de agenți în apropiere de Arcul de Triumf, în timp ce se întoarcea de la sediul Digi Sport, unde lucrează ca analist sportiv.

„În această seară doar vă aducem la cunoștință că în intervalul 23:00 – 05:00, circulația este restricționată”, i-a spus agentul lui Ilie Dumitrescu.

„Vin de la serviciu!”, a spus fostul fotbalist, care era pregătit și avea la el și declarația pe propria răspundere.


loading...
Partenerii noștri