Ilie Dumitrescu se iubeşte cu fata unui celebru ziarist sportiv. Este mai tânără cu 25 de ani FOTO

Ilie Dumitrescu are renume de mare cuceritor, dar ultima lui poveste de iubire pare să le întreaca pe toate. Fostul mare fotbalist s-a combinat cu o tânară care nici măcar nu era nascută cand eroul de la Pasadena făcea istorie la Campionatul Mondial din SUA, 1994.

23 iun. 2016, 05:46

Ilie Dumitrescu se iubeste de ceva timp cu Teodora Vochin (22 de ani), fiica lui Andrei Vochin, un celebru gazetar sportiv, care este in acest moment angajat al Federatiei Romane de Fotbal, pe post de consilier al presedintelui Burleanu, dar si editorialist pentru GSP, scrie WOWbiz.ro.

Teodora Vochin activeaza de luni bune ca PR la unul din restaurantele detinute de Ilie Dumitrescu. Cei doi au incercat sa fie cat mai discreti, dar apropiatii lor stiu deja de povestea lor de iubire, pigmentata cu vacante romantice de tip city-break sau sejururi la hoteluri de 5 stele de pe litoralul turcesc.

Andrei Vochin ar fi luat foc cand a aflat ca fiica lui se iubeste cu Ilie Dumitrescu. Prietenele apropiate ale Teodorei Vochin sustin ca fata a simtit chiar nevoia sa impuna o distanta intre ea si tatal sau care ii cerea insistent sa rupa relatia. Pana la urma, Vochin, care este de-o seama cu Dumitrescu, ambii avand 47 de ani, a acceptat situatia.