Ilie Dumitrescu, umilit în direct de un celebru jurnalist! „Un tâmpit, un arogant, un necioplit! Spune nişte banalităţi la televizor” VIDEO

Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale, a fost jignit în direct de Radu Banciu în cadrul emisiunii Football All Inclusive, pe care jurnalistul o realizează la Prima Sport.

04 apr. 2023, 11:03
Ilie Dumitrescu, umilit în direct de un celebru jurnalist! „Un tâmpit, un arogant, un necioplit! Spune nişte banalităţi la televizor” VIDEO
Ilie Dumitrescu, umilit în direct de un celebru jurnalist! "Un tâmpit, un arogant, un necioplit! Spune nişte banalităţi la televizor"

Ilie Dumitrescu, umilit în direct de un celebru jurnalist! Radu Banciu a primit, la un moment dat, o întrebare despre fosta glorie franceză Thierry Henry, analist sportiv la CBS pentru meciurile din UEFA Champions League, iar răspunsul s-a transformat într-un atac devastator la adresa lui Ilie Dumitrescu.

Citeşte şi: Radu Banciu, amendă RECORD pentru o declaraţie INCREDIBILĂ: „99% din femeile pe care le-am cunoscut îşi doreau să le mai şi plesneşti din când în când” VIDEO

„De ce nu antrenează Thierry Henry? Bună întrebare! De ce nu antrenează Ilie Dumitrescu v-aș întreba eu. Fix din același motiv nu antrenează nici Thierry Henry. Ei se aseamănă până la un punct, doi neciopliți, doi aroganți, doi tâmpiți. Dar totuși cum e să fii tâmpit ca Ilie Dumitrescu și cum e să fii tâmpit ca Thierry Henry? Aici e totuși un braț al Dunării care îi separă. Până acolo se poate zice că și Ilie Dumitrescu e la fel de prost, sunt amândoi la fel de ratați, vin și spun niște banalități la televizor. Dar unul totuși e Thierry Henry”, a spus Radu Banciu la Prima Sport.

Citeşte şi: Cine este și cum arată soția lui Radu Banciu. Jurnalistul, declarații fără perdea: „Uneori nu mai vrea să m-aștepte, aș vrea și nu se întâmplă”

De-a lungul timpului, Radu Banciu a lansat atacuri dure la adresa mai multor sportivi de top ai României, precum Gică Hagi, Ilie Năstase sau Simona Halep, dar şi la adresa unor colegi de breaslă.