Ilie Năstase, prima reacţie despre problemele de sănătate ale soţiei sale, Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt traversează o perioadă cruntă. Soţia lui Ilie Năstase a descoperit existența unor probleme de sănătate grave, mai exact două tumori care se dezvoltă în corpul ei.

29 iun. 2016, 14:03
Ilie Năstase, prima reacţie despre problemele de sănătate ale soţiei sale, Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt a descoperit existența a două tumori care se dezvoltă în corpul ei. La sfatul medicilor, se va supune cât de curând unei intervenții chirurgicale.

„Este necesara o interventie de extirpare. Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le am gresit prin vorba sau fapta, si vreau sa-i cer lui Dumnezeu ragaz, pentru a indrepta lucrurile”, a fost anuțul soţiei lui Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt, operată de urgenţă cu un diagnostic crunt. „Este vorba de două tumori….”

„A fost la control acum o săptămână, atunci am aflat de problemele ei de sănătate. Brigitte este acum la Timișoara, dar va merge la Viena pentru a cere părerea și medicilor de acolo. Probabil că acolo se va opera. Tumorile sunt sub sân. Nu știu mai multe, mai bine vorbiți cu Brigitte”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.

„Dorinta mea este sa nu discut nimic mai mult despre aceasta încercare, pâna nu o voi trece cu bine. Mulțumesc pentru înțelegere și încurajări”, a precizat Brigitte Sfăt.