Ilie Năstase a anunţat echipa de Fed Cup pentru barajul cu Marea Britanie

Echipa de Fed Cup a României se pregătește pentru meciul cu Marea Britanie, din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială II, din aprilie.

12 apr. 2017, 11:34
Ilie Năstase a anunţat echipa de Fed Cup pentru barajul cu Marea Britanie

FRT a anunțat echipa României pentru duelul cu Marea Britanie. Astfel, căpitanul-nejucător Ilie Năstase a stabilit cele patru jucătoare pentru duelul de peste 10 zile.

Din echipa României vor face parte Simona Halep, locul 5 WTA, Irina Begu, locul 33 WTA, Monica Niculescu, locul 47 WTA, și Sorana Cîrstea, locul 61 WTA.

„Această întalnire de Fed Cup, dintre echipele României si Marii Britanii, este un important eveniment sportiv al
acestui început de an din România și ne bucurăm că jucăm la Mamaia, pe zgură. Mă bucur, de asemenea, că avem la dispoziție cea mai bună echipă, că fetele sunt sănătoase și pregătite să dea totul pe teren. Acesta este un meci pe care trebuie să-l câștigăm”Ilie Năstase potrivit site-ului FRT

În „tabăra” cealaltă, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Marii Britanii, Anne Keothavong, le-a convocat pe Johanna Konta, Heather Watson, Laura Robson, şi Jocelyn Rae.

Konta se află pe locul 7 WTA la simplu şi 136 la dublu, Watson este pe 110 WTA şi 80 la dublu, Robson pe 209 şi 292 la dublu, în timp ce Rae se afă pe 105 la dublu, dar nu are clasament de simplu.

Partida se desfăşoară la Tenis Club IDU, Mamaia, Constanţa, după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două partide de simplu în ziua de sâmbătă (22 aprilie), urmând ca duminică (23 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

România a ajuns la baraj după ce a pierdut întâlnirea cu Belgia, cu scorul 1-3. Marea Britanie a ajuns în play-off după ce a jucat în Grupa I a Zonei Euro-africane.

Meciul România – Marea Britanie se joacă în weekendul 22 – 23 aprilie la Mamaia, pe zgură.

 

viewscnt