Ilie Năstase a făcut marele anunţ! Tratative avansate cu Nicuşor Dan: „Am mers la primarul Capitalei și a spus asta!”

Ilie Năstase a discutat cu primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, despre ideea marelui sportiv de a avea propriul muzeu în Capitală. Municipalitatea ia în calcul amplasarea muzeului la intrarea în Parcul Herăstrău dinspre Piața Charles de Gaulle.

05 ian. 2022, 21:03
Ilie Năstase a făcut marele anunţ! Tratative avansate cu Nicuşor Dan: „Am mers la primarul Capitalei și a spus asta!”

Ilie Năstase a făcut marele anunţ! Tratative avansate cu Nicuşor Dan: „Am mers la primarul Capitalei și a spus asta!”. Visul lui Ilie Năstase (75 de ani) de a avea propriul muzeu la București este pe cale să devină realitate!

Ilie Năstase a făcut marele anunţ! Tratative avansate cu Nicuşor Dan: „Am mers la primarul Capitalei și a spus asta!”

Muzeul va găzdui trofeele câștigate de Ilie Năstase de-a lungul carierei, printre care cele de la Roland Garros 1973 și US Open 1972, dar și o statuie pe care Ciprian Marica i-a făcut-o cadou, scrie ProSport.

Ilie Năstase a răbufnit chiar pe patul de spital. Fostul tenismen a făcut anunțul de Ziua Națională a României: „Mi-aș da mâna dreaptă cu care am jucat tenis!”

„Am fost la primarul Capitalei și i-am lăsat proiectul. A zis că va vorbi cu arhitectul-șef să vadă dacă se poate amplasa în Parcul Herăstrău. E un muzeu din metal lejer, care nu necesită fundație! Se poate lua de acolo și pune în altă parte. Și cu statuie probabil. Acolo voi pune toate trofeele mele!”, a declarat Ilie Năstase, care a adăugat: „Acolo, la intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle din Parcul Herăstrău, sunt mulți copii care vin cu role, cu biciclete, părinți cu copii mici. Ar fi păcat să nu le vadă și românii, pentru că majoritatea sunt câștigate în străinătate, nu în România. Acolo sunt niște statui pe stânga și pe dreapta, dar sunt murdare, nu le șterge nimeni. Mie, dacă îmi dă acolo, vreau să întrețin, să fac frumos!”.

Scandal de 50 de milioane de euro, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica, finul său, că i-a furat Baza Voinţa. Reacţia nervoasă a fostului fotbalist

Ilie Năstase are și un plan de rezervă dacă Primăria nu va implementa proiectul: „Dacă se face, bine! Dacă nu, îl pun la mine la academie! Dar problema e că nu îl vede nimeni acolo. Acum țin trofeele în casă și le văd numai eu dimineața, când mă duc să mă culc”, a mai declarat Ilie Năstase.