Ilie Năstase a vandalizat un cort cu mesaj politic al lui Traian Băsescu. Prima reacţie a fostului sportiv. PMP l-a reclamat la BEC

Ilie Nastase a fost filmat in timp ce arunca un pahar de cafea pe un cort cu mesaj politic, care apartinea lui Traian Basescu. Urmare a apariţiei înregistrării, preşedintele PMP Bucureşti Cristian Petrescu a depus la BEC o sesizare în legătură cu faptul că Ilie Năstase a aruncat cu cafea într-un afiş cu Traian Băsescu, cerând sancţionarea acestuia, potrivit legii, cu amendă între 1.000 şi 2.500 lei pentru deteriorarea materialelor electorale.

23 apr. 2019, 08:32
Ilie Năstase a vandalizat un cort cu mesaj politic al lui Traian Băsescu. Prima reacţie a fostului sportiv. PMP l-a reclamat la BEC

Ilie Nastase, care va candida la alegerile europarlamentare din partea UNPR, a aruncat un pahar cu cafea pe un cort cu mesaj politic, al unui partid rival, PM, pe care era fotografia lui Traian Basescu.

„Nastase, esti nebun! Vezi ca te filmez!”, se aude vocea amuzata a celui care il urmareste pe fostul mare sportiv cu camera telefonului mobil, pe strada.

Filmuletul a ajuns pe net si a starnit o furtuna intre cele doua tabere.

„Acesta este un general al Armatei Romane si candidat la alegerile europarlamentare!”, a scris pe Facebook Cristian Petrescu, reprezentant al partidului „atacat” de Ilie Nastase.

Gestul lui Ilie Nastase poate avea consecinte grave, daca oamenii legii vor considera ca acesta este un gest de vandalism in spatiul public.

„Am vazut cati bani primesc partidele pentru campanii, din pacate noi, eu si Iordanescu (n.r. – Anghel Iordănescu, alt eurocandidat al UNPR) nu prea avem bani si nu ne-am pus si noi postere ca toata lumea. Am avut un moment de indignare pentru ca noi , romanii, dam sute de milioane de euro pe an pentru partide. Altfel nu am nimic cu Traian Basescu, a fost mai mult o gluma, ma gandeam la sloganele cu sa traiti bine dar daca suntem colegi la Bruxelles ii dau mana. Basescu a promis, dar nu a facut nimic, a luat un apartament gratis, i-a pacalit pe romani, de-aia sunt frustrat. Am fost dat in judecata? O sa-l dau si eu ca a furat navele”, a spus Ilie Nastase la România TV.