Ilie Năstase, acuzat de Ioana Simion că a bătut-o! „Mi-am dorit să ies de acolo teafără!”. Reacția incredibilă a lui Nasty

Ioana Simion (44 de ani) a declarat că a fost bătută de soțul ei, Ilie Năstase (74 de ani).

08 ian. 2021, 23:17
Ilie Năstase, acuzat de Ioana Simion că a bătut-o! „Mi-am dorit să ies de acolo teafără!”. Reacția incredibilă a lui Nasty

Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au cununat religios în iunie 2020, deși erau la un pas de divorț. Situația a degenerat vineri seară. Fostul lider ATP ar fi lovit-o pe soţia sa, fiind nevoie de intervenția poliției!

Ioana Simion îl acuză pe Ilie Năstase

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodata nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal”, a declarat Ioana Simion pentru ProSport.

„Nu am 20 de ani să mă gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok”, a mai declarat Ioana Simion.

Ilie Năstase a bătut-o pe soţia sa. Poliţia a fost chemată la faţa locului

Ilie Năstase a avut o reacție incredibilă la acuzațiile soției: „Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte! Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine!”.