Ilie Năstase, adus în discuţie la Hollywood. Ce spune despre legendarul sportiv un actor premiat cu Oscar VIDEO

Jamie Foxx, actor premiat cu Oscar în 2004, a spus că Ilie Năstase a fost unul dintre eroii copilăriei sale. Starul de la Hollywood a dezvăluit cât de important a fost tenisul pentru relaţia pe care a avut-o cu tatăl său.

10 feb. 2020, 14:56
Ilie Năstase, adus în discuţie la Hollywood. Ce spune despre legendarul sportiv un actor premiat cu Oscar VIDEO

Jamie Foxx a povestit în cadrul emisiunii „The Graham Norton Show” despre eroii copilăriei sale şi în ce măsură l-a influenţat faptul că tatăl său era pasionat de tenis.

„Pentru mine, ca un copil de culoare în Texas, printre eroii copilăriei mele erau Vitas Gerulaitis, Ilie Năstase, Yannick Noah, Ivan Lendl”, a spus Jamie Foxx în emisiunea de la BB, unde a fost invitat să vorbească despre prestaţia sa în pelicula „Just Mercy”, unde joacă rolul unei persoane condamnate la moarte pe nedrept.

Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie are. Toţi vor fi şocaţi să afle cât câştigă generalul Armatei Române 

Jamie Foxx este actor american şi cântăreţ. A fost premiat cu Oscar, BAFTA şi Globul de Aur pentru rolul interpretat în biografia lui Ray Charles, „Ray”, din 2004. Este cunoscut şi pentru rolul secundar din „Colateral” (2004), care i-a adus o altă nominalizare la premiile Academiei Americane, în 2005, ca şi pentru interpretarea din „Django dezlănţuit / Django Unchained” (2012). Pe numele real Eric Marlon Bishop, Foxx s-a născut în Texas şi a debutat pe scenă în calitate de comic. A obţinut un trofeu Grammy în 2010 pentru colaborarea cu T-Pain interpretând „Blame It”, considerată cea mai bună interpretare R&B a unui duo sau grup.