Ilie Năstase, Antonia şi George Ivaşcu îl votează pe Victor Ponta la prezidenţiale: „E tânăr, e familist….”

Victor Ponta este susţinut în cursa alegerilor prezidenţiale de mai multe vedete. Ilie Năstase, Antonia, George Ivaşcu şi Elena Merişoreanu spun fără ezitare că, în noiembrie, vor pune ştampila pe Victor Ponta.

27 sept. 2014, 13:02
Ilie Năstase, Antonia şi George Ivaşcu îl votează pe Victor Ponta la prezidenţiale: „E tânăr, e familist….”

Ilie Năstase a ştiut din prima pe cine va alege ca viitor preşedinte al României. Cel care l-a convins categoric este  Victor Ponta. Si asta, pentru ca premierul l-a convins prin actiuni si atitudine.

E un tanar caruia ii place sportul, care a declarat ca asta e o prioritate. E tanar, e ambitios. Il prefer pentru ca ii place sportul si mie la fel. Am incredere in el ca e tanar, are o oarecare experienta, a fost primul ministru al Romaniei”, a declarat fostul tenisman pentru CANCAN.ro.

Daca tenisul este alaturi de Victor Ponta, iata ca nici muzica populara nu se lasa mai prejos.

SONDAJ. Victor Ponta – 42% în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis – 26%

Elena Merisoreanu are mare incredere in premierul Romaniei ca este un om care poate conduce tara noastra cu conceptii noi: „El este un baiat tanar, asa cum noi avem nevoie. Avem nevoie de oameni tineri, care sa ne conduca cu conceptii noi. Si imi place ca il intereseaza ceea ce se intampla, ca se preocupa”.

Pe 2 noiembrie, si Antonia va merge la vot, stiind deja unde va pune stampila. Cantareata a marturisit ca Victor Ponta s-ar potrivi ca presedinte al Romaniei, datorita calitatilor sale. Acesta este un familist convins, ceea ce spune foarte multe despre el. „Avem nevoie de conducatori tineri, fresh. Este un familist si e bine”, a spus vedeta.

Actorul George Ivascu a decis si el sa ii acorde votul sau primului ministru Victor Ponta. Motivele sale sunt mai mult decat intemeiate si argumentate. „Domnul prim-ministru este un om energic, tanar, care a ajuns in acest varf al piramidei, ceea ce dovedeste ca este un politician de succes. Asta este un semn foarte bun de seriozitate”, a declarat Ivaşcu.