Ilie Năstase are STATUIE în America. E amplastă în faţa unei fabrici importante

Ilie Năstase a dezvăluit că are o statuie în Statele Unite ale Americii, în faţa fabricii unei importante companii de echipament sportiv.

13 nov. 2014, 20:10
Ilie Năstase are STATUIE în America. E amplastă în faţa unei fabrici importante

Ilie Năstase a fost primul sportiv care a semnat un contract de reprezentare cu Nike, iar americanii au ţinut să-i mulţumească prin ridicarea unei statui.

Cei de la Nike mi-au făcut atunci şi o statuie chiar în faţă fabricii lor din Portland, statul Oregon, statuie care poate fi văzută şi astăzi„, a declarat Ilie Năstase pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi Secretul de peste 20 DE ANI al lui ILIE NĂSTASE. Ce au dezvăluit AMERICANII

Ilie Năstase a explicat cum a ajuns să semneze cu Nike, pentru că apoi să aleagă Adidas. „Eu eram prieten cu Phil Knight, unul dintre fondatorii firmei Nike. El mi-a propus. Mi-a dat încălţăminte de la ei şi am fost primul sportiv din lume care a avut un contract cu Nike. Ştiu că mi-au dat atunci 5.000 de dolari, o sumă mare pentru acea vreme. După asta, eu, fiind prieten cu Jimmy Connors, l-am dus şi pe el să îi dea încălţăminte. Nike era la început atunci, în timp ce Adidas era deja un mare brand internaţional. Am fost mulţumit de contract„, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase are şi în acest moment un contract de sponsorizare cu cei de la Adidas.

Citeşte şi Tragedia URIAŞĂ din familia lui ILIE NĂSTASE. „A murit DEGERAT, i-au tăiat MÂINILE!”