Ilie Năstase, atac dur la Mugur Isărescu: „Îl vor îngropa acolo, la BNR. Conduce această bancă de parcă ar fi de la mama lui”

Ilie Năstase l-a criticat din nou pe Mugur Isărescu, pe terenurilor de tenis de la Arenele BNR, aflate în proprietatea Băncii Naţionale a României. Fostul mare tenisman l-a numit ”tovarăș” pe guvernator, despre care susține că ”va fi îngropat” la BNR.

12 feb. 2020, 11:17
Ilie Năstase, atac dur la Mugur Isărescu: „Îl vor îngropa acolo, la BNR. Conduce această bancă de parcă ar fi de la mama lui”

„Eu m-am născut la Arenele BNR. Este o bază unde s-a jucat tenis de când eram eu copil. Cunosc fiecare colțișor. Într-o zi, tovarășul Isărescu a venit și a zis „nucul ăla mare care era deasupra terenului îl tăiem”. Parcă mi-a tăiat un deget, așa m-am simțit. Tovarășul guvernator nu mai știu cum îl cheamă nu face nimic acolo, preferă să îl țină. Terenul nu e al lui, a fost luat printr-un protocol între MTS și BNR. Nu există act, el spune că e al băncii. Banca e a României, nu e a lui. Sunt niște hoteluri pe acolo, pe care le ține lumea ascunse.

Ați mai auzit un guvernator care să își pună semnătura pe o sticlă de vin? Eu știam că se pune pe bancnotă. El e ieșit la pensie de patru ani. Ia și pensie, ia și salariu. La el de ce merge? Tovarășul Ceaușescu a avut 25 de ani, tovarășul Isărescu e de 30 de ani. Îl vor îngropa acolo la BNR. Conduce această bancă de parcă ar fi de la mama lui, de la Drăgășani. Dacă nu se întâmplă ceva, abandonez. Am o vârstă și nu vreau să mor din cauza asta„, a spus Ilie Năstase, prezent la Palatul Parlamentului.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, nu a scăpat nici el de furia lui Ilie Năstase. Acesta nu a fost prezent la întâlnirea marilor sportivi.

„Pentru mine, e o mare jignire că astăzi, cel care conduce sportul românesc nu este prezent aici. Jignire pentru toți, pentru Nadia. L-am văzut la televizor spunând că va încerca să se implice în problemele privind Arenele BNR. Nu cred. Se antrenează la gimnastică cu Marian Drăgulescu? Să se facă președintele Federației de Gimnastică.

Când a luat ministerul, toate federațiile au fost invitate, în afară de una: Federația Română de Tenis. De ce? Există un conflict cu un domn care e prieten cu un alt președinte. Am rămas în urmă cu bugetul pentru sport, care e 0.00 din 0.00. Trebuie să punem miniștri foști sportivi”, a mai spus Năstase.