Ilie Năstase, brand ambasadorul ADMIRAL, a fost prezent la unul dintre cele mai importante evenimente din industria jocurilor de noroc din Estul Europei

Ilie Năstase a fost prezent la unul dintre cel mai importante evenimente din industria jocurilor de noroc din Romania, Entertainment Arena Expo ediția a14a, în cadrul standului NOVOMATIC.

26 sept. 2022, 18:10
Ilie Năstase, brand ambasadorul ADMIRAL, a fost prezent la unul dintre cele mai importante evenimente din industria jocurilor de noroc din Estul Europei

NOVOMATIC România

face parte din una dintre cele mai mari companii de tehnologie a jocurilor de noroc din lume, funcționează cu succes pe piața din România de peste 32 de ani. Compania este lidel de piață în domeniul jocurilor de noroc și este prezentă în toate sectoarele: distribuitor echipamente de joc slot-machine, pariuri sportive, furnizor de VLT (automate jocuri video loterie), jocuri online, procesator de plăți, service, post service.

Legenda tenisului românesc a semnat anul acesta un contract de parteneriat cu una dintre cele mai mari și vechi companii organizatoare de jocuri de noroc ADMIRAL. Brandul este cunoscut la nivel internațional, fiind numărul 1 în Europa, cu peste 1500 de locații la nivel global.

În România sunt peste 70 de săli de joc, care respectă standardele internaționale înalte ale Grupului, oferind astfel servicii premium, în locații cu un ambient elegant și primitor. Pentru cei care doresc să se distreze în confortul de acasă, pot accesa platforma admiral.ro, unde se pot bucura de un portofoliu extins de jocuri de la NOVOMATIC, EGT, Pragmatic, NETENT cât și casino live sau pariuri sportive.

Prezent în standul NOVOMATIC, acesta a fost în centrul atenției alături de Diana Munteanu, care a fost gazda evenimentului. Vizitatorii expoziției au putut face poze si au primit autografe cadou din partea domnului Năstase.

Pe toata durata expoziției organizatorii de jocuri de noroc au putut testa în standul NOVOMATIC ultimele generații de echipamente tip slot machine și au participat la turneul NOVOMATIC, iar în cea de-a 2 a zi de expoziție Ilie Năstase a înmânat premiile câștigătorilor.

Pe data de 14 Octombrie, Ilie Năstase va fi prezent în Cluj, ca invitat special la deschiderea oficială a celei mai noi săli de jocuri ADMIRAL (Strada Piața Mărăști, bl.3). Cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de o sesiune specială de autografe și fotografii alături de marele campion, dar și de alte premii și momente surpriză. De asemenea, clienții vor putea descoperi o gamă extinsă de jocuri cu cele mai noi mix-uri NOVOMATIC, dar și echipamente ale altor producători.