Ilie Năstase dă de pământ cu Gigi Becali. „Nu are cum să mă îndepărteze de FCSB. Nu m-a îndepărtat Ceauşescu şi mă îndepărtează el”

Ilie Năstase a vorbit despre situația de la FCSB, unde Gigi Becali l-a îndepărtat pe Narcis Răducan din funcția de director sportiv al clubului.

07 nov. 2019, 10:02
Ilie Năstase dă de pământ cu Gigi Becali. „Nu are cum să mă îndepărteze de FCSB. Nu m-a îndepărtat Ceauşescu şi mă îndepărtează el”

Fostul mare jucător de tenis l-a criticat pe patronul FCSB pentru decizia sa și consideră că acesta nu se va schimba niciodată, scrie gsp.ro.

Citeşte şi Gigi Becali vrea ştergerea cazierului pentru a putea redobândi dreptul de vot

„Becali nu are cum să mă îndepărteze de FCSB. Nu m-a îndepărtat Ceaușescu și mă îndepărtează Becali? Băiatul ăsta, Gigi, câteodată, se trezește să vorbească și să facă rău echipei exact când merg lucrurile. Nimeni nu o să îl schimbe, nici măcar Dumnezeu. A greșit cu plecarea lui Narcis Răducan, el cred că se pricepea la fotbal”, a spus Ilie Năstase.

„NU-MI PLACE SISTEMUL CU PLAY-OFF”

Ilie Năstase nu e de acord cu sistemul play-out/play-off din Liga 1:

„Mie nu îmi place sistemul ăsta. Nu știu de ce l-am pus în practică în România.

Mă gândesc că ăla care câștigă sezonul regulat cu 10-15 puncte înainte de play-off, ăla trebuie să câștige campionatul. Sunt niște băieți care au muncit și nu poți să le iei jumătate din muncă. Mi se pare injust sistemul ăsta. Poate joci bine tot anul și vine play-off-ul și poate joci slab acolo”, a mai spus Ilie Năstase.


loading...