Ilie Năstase, DECIZIE RADICALĂ înainte de DIVORŢ. Cum a reacţionat Brigitte Sfăt

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt se pregătesc să încheie divorțul. Fostul mare sportiv  a luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe cea care i-a fost parteneră de viață.

26 sept. 2018, 05:57
Ilie Năstase, DECIZIE RADICALĂ înainte de DIVORŢ. Cum a reacţionat Brigitte Sfăt

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au avut un mariaj presărat cu multe scandaluri și împăcări, vor finaliza, miercuri, 26 septembrie, divorțul. Înainte de separarea oficială, fostul mare campion a luat o decizie radicală. Acesta nu vrea să-i lase nici măcar numele celei care i-a fost parteneră de viață!

„Nu o să îi las nimic, eu nu am copii cu ea şi nu am de ce să îi las. Nu mai vreau circul ăsta care a fost. Nu mă interesează. Nu am nicio treabă. E puţin urât să vii cu o zi înainte de divorţ să faci circ. Anul trecut erai cu Cazacu. Dacă nu vrei să îmi dai divorţul poate se supără Corneliu (n.r. – actualul iubit al lui Brigitte Sfăt). Fata cu care sunt are foarte bun simţ şi vrea să se termine mai întâi şi apoi intrăm în relaţie. Numele nu i-l dau. Te-am chinuit eu un an? Tu m-ai chinuit opt!”, a declarat Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt, JEFUITĂ de un GIGOLO. Apel disperat al soţiei lui Ilie Năstase

„O să mă mărit şi o să am alt nume. Oricum lumea mă ştie de Sfăt, am numele primului meu soţ, decedat. N-am nevoie de el. Eu nu sunt fosta lui soţie care să se mărite şi să rămână cu numele lui. Eu nu mă duc la divorţ, o să îl suspend, nu mă duc, să bage el divorţ! De ce n-a venit el anul trecut?”, a replicat Brigitte Sfăt.