Ilie Năstase, DECLARATIE ŞOCANTĂ: "I-aş EXECUTA pe toţi milionarii care au furat!"

Publicat: Marţi, 14 Ianuarie 2014 02:27 // Actualizat: Marţi, 14 Ianuarie 2014 02:27 // Sursa: romaniatv.net

Ilie Năstase este supărat de impozitele şi taxele împovărătoare pe care trebuie să le plătească românii şi spune că dacă ar putea i-ar închide pe toţi milionarii care au devalizat România.

Ilie Năstase se arăta de curând revoltat de impozitele la care sunt supuşi românii şi declara că din cauza taxelor ar fi în stare să plece din ţară definitiv. Cel mai mare tenismen român este în continuare supărat. "De plecat, nu o să plec niciodată definitiv din România, dar sunt exasperat în continuare de sumele imense pe care statul le percepe de la români. Şi aici nu este vorba neapărat de mine, pentru că eu am cu ce să mă întreţin, deşi nu-mi place să vorbesc despre asta. Dar aş vrea şi eu,fiind contribuabil cu sume mari la bugetul de stat, să ştiu pe ce se cheltuiesc aceşti bani adunaţi din impozite. Şi sunt sigur că toţi românii gândesc la fel. Vrem transparenţă pe banii noştri, nu să fim furaţi", a spus, pentru "ziarulring.ro", Ilie Năstase.

Ilie Năstase şi-ar dori ca fiecare om cu bani să-şi justifice averea. "Eu nu înţeleg de ce statul român nu cere să vadă conturile românilor care sunt în băncile din Elveţia, pentru că acum nimic nu mai este secret. Toate statele europene au făcut asta. Trebuie să vedem cine are bani şi apoi să aflăm de unde are fiecare milionar de carton aceşti bani. Să îi justifice şi, dacă nu poate să dovedească provenienţa sumelor, să fie executat. I-aş executa pe toţi milionarii ăştia care au furat şi vă spun eu că sunt mulţi! Ne-a ajuns până peste cap, e timpul să intrăm în normalitate după atâţia ani", a mai spus "Nasty".

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
averi Ilei Nastase Ilie Nastase Facebook Ilie Nastase impozite milionari
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 ian 16:26
...peste cap, e timpul să intrăm în normalitate după atâţia ani”, a mai spus “Nasty”. Citeste mai mult pe RTV.NET
...
14 ian 11:01
Votează email 0 email
...până peste cap, e timpul să intrăm în normalitate după atâţia ani”, a mai spus “Nasty”. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
14 ian 10:59
Votează email 0 email
...peste cap, e timpul să intrăm în normalitate după atâţia ani”, a mai spus “Nasty”. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
14 ian 10:35
Răspunde | Votează email 0 email
NASTY
corect nasty, bravo.dar si pe tiriac care ii arata lui petre roman din avion ce vrea de pomana din munca noastra in comunism(munceam si in ziua de pasti)
14 ian 06:56
Răspunde | Votează email 0 email
bubu
Doamne cind va veni si acea vreme,pentru ca noi cei oropsiti o asteptam de mult.
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H